20tl çek nasıl geldi ayrı ayrı 10tl mi.ben sana söylerim genelde takip ediyorum
valla artık hayat felsefem değişti eskiden olsa aaaa ne diye paylasıcam derdim ama kuranı okuyunca bunların yanlıs oldugunu ögrendim ki hz peygamberimiz kapısına hergün hayvan leşşi bırakan komsusunun birgün bırakmadıgını görünce gidip kapısını calmıs hayırdır komsum bugun seni göremedim hastamısın demiş ve bunun gibi yüzlercesi iyilik yap denize at balık bilmezse malik bilir misali bende felsefemi degiştirdim en son izmirde mutlu olalım dernegine gönüllü üye oldum behcet uz hastanesindeki hasta cocuklara katkısız cikolata yaptım200 tane iyilik söylenmez gerci ama sevinçlerini görmenizi isterdim bu bana yetti şahsen böyle coook huzurluyum
arkadaşlar şuanda hangi kampanyalar var bende katılıp yarışmak kazanmak istiorum yardımcı olurmusunuz:))) nerede ne varr acabaa
bugün çok fazla kampanya yok pazar günleri durgun oluyor.ama daha önceki sayfaları incele belki katılmadıgın vardır
Bu saate kadar beklettik bekleyenlere özel bir sürpriz hediye verelim mi ne dersiniz? Bu bağlantının altına yorum yazanlar arasında bir çekilişe daha ne dersiniz :)
http://www.kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk/RengarenK/163570213662163
kızlaaaaaaaaaarrr
ben size kampanya haberi vermeye geldim kimseler kalmamışş inş. aranızdan
geç kalmadan katılıp kazanabilen olur
link çıkmamış cnm sayfanın adı ne acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?