Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

valla artık hayat felsefem değişti eskiden olsa aaaa ne diye paylasıcam derdim ama kuranı okuyunca bunların yanlıs oldugunu ögrendim ki hz peygamberimiz kapısına hergün hayvan leşşi bırakan komsusunun birgün bırakmadıgını görünce gidip kapısını calmıs hayırdır komsum bugun seni göremedim hastamısın demiş ve bunun gibi yüzlercesi iyilik yap denize at balık bilmezse malik bilir misali bende felsefemi degiştirdim en son izmirde mutlu olalım dernegine gönüllü üye oldum behcet uz hastanesindeki hasta cocuklara katkısız cikolata yaptım200 tane iyilik söylenmez gerci ama sevinçlerini görmenizi isterdim bu bana yetti şahsen böyle coook huzurluyum

bence en doğru olanı yapmışsın.ne güzel çocukları sevindirmek

arkadaşlar şuanda hangi kampanyalar var bende katılıp yarışmak kazanmak istiorum yardımcı olurmusunuz:))) nerede ne varr acabaa

Bu saate kadar beklettik bekleyenlere özel bir sürpriz hediye verelim mi ne dersiniz? Bu bağlantının altına yorum yazanlar arasında bir çekilişe daha ne dersiniz :)

rengarenk -*- link çıkmıyo aratın lütfen /

kızlaaaaaaaaaarrr

ben size kampanya haberi vermeye geldim kimseler kalmamışş inş. aranızdan

geç kalmadan katılıp kazanabilen olur

Son düzenleme:
28 Ağustos'ta sorduğumuz soruyu doğru cevaplayan 20 kişiden biri olarak Fashion's Night Out 2010 tişörtü kazanan takipçilerimiz belli oldu:

1. Korhan Kalkan

2. Didem Akman

3. Filiz Dilber

4. Burcu Pehlivan

5. Buğra Dal

6. Duygu Cetemen

7. Manolya Gülay

8. Cahit Balcı

9. Saika Kahvecioglu

10. Meryem Orhan

11. Şenay Toy

12. İsmail Turab

13. Zeynep Ermis

14. Güzide Deniz Atay

15. Celal Gezer

16. Selma Karavul

17. Fadime Kurtça

18. Hanife Kök

19. Nilgün Özdamar

20. Ufuk Güldüren

yinee yokummmm yaaaaaa

Bizim Mutfak
Bizim Mutfak'tan bayram şerefine, 350 değil tam 700 Turkcelli 50 dk / 20 TL bedava konuşma fırsatı kazanıyor!
Kazanmak için saat 10.00'da sayfamızda olun. Bol şans :)

bitmeden koşun kızlarrrrrrrrr

Günaydınn kızlar.Kadınlar Kulubünde benim şansım açıldı valla.Dün Rengarenk yarışmasında ben kazandım süpriz hediyeyi:)faceden isteyen eklesin adımı.kampanyalar olunca duvarımdan bakarsınız açık:) bu arada gogogo oyununun cevabı Kahpe Bizans olacak

Günaydın
gogogo nun cevabı:kahpe bizans
Bide limango hangi kargoyla geliyor ?Daha ayakkabım gelmedi yaaa ayın 18inde aldım.22sinde kampanyası bitti. Amma da geç işyapıyorlarmış beee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…