benim tepem attı bişeye, ondan beğendiklerimi gizlemek istiyorum canım..valla ben kazandıklarımı fotoluyorum atıyorum faceye herkes yararlansın ne güsel bir sevap bana göre bicok kişi kazanıyo sayemde bu işi bilen kişi cok azzzz
benim tepem attı bişeye, ondan beğendiklerimi gizlemek istiyorum canım..
o da belli bir kişi için özelleştirdim,diğer herkes görüyor..:87:
valla ben kazandıklarımı fotoluyorum atıyorum faceye herkes yararlansın ne güsel bir sevap bana göre bicok kişi kazanıyo sayemde bu işi bilen kişi cok azzzz
eşimin falanprofilinden denedim..beğendiğim sayfalar görülmüyor..
diğer paylaştıklarım, beğendiklerim önemli değil..
ben hangi yarışma sayfasını beğendiysem, hemen beğenen ve yarışmalara katılan
ve bencil davranan,beleşe konan rahat biri var da listemde
onun için önlem..
ne kadar kısıtlayabilirsem kardır,yani yarışmalara katıldığım sayfaları göremesin...
çok mu kötüyüm yaw..
Facebook'ta Enmoda Hediye Kampanyası | Facebook cevabı bilen bana da söyleyebilir mi :78:
canım ben danimarka yaptım ama dogru mudur bilmem
kızlar ben yine bir çılgınlık yaptım.kardeşimi limangoya üye yaptım.10tllik çekten faydalandım.eşime parfüm aldım17tlye.sonra 7tllik kargo bedava verdi.onunla da ekmek kesme tahtası aldım baya eskimişti benim
şimdi yine 7tllik çekim var.alışveriş yaptıkça çek gönderdi anlamadım valla
kargo bedavamı bugünde..
gözün aydın canımbuldum, buldum... kurcalaya kurcalaya sonunda..
gizlilik ayarları--->facebookta bağlantı kurma---->ayarları gör---->Beğendiklerini, aktivitelerini ve diğer bağlantılarını görme.......bu kadaaaar..:87::87:
MoneyKartı kredi kartı özelliği taşıyan FikriMühimlerimiz bu alanı resimde görüldüğü gibi kart numarasının soldan ilk 6 hanesini kartın sol alt kısmında yer alan 10 haneli MIN numarası ile birleştirerek doldurmalıdırlar.bu ne dıyo anlayan warmıııııııı
bı de bı mıgrostan aldıgımız 1 tl lik kartlar da olurmuuuuuuuuu:26::26::26:
Kızlar Limango'da kargo bedava olunca ve limango çekiyle ilgili bi kampanya olunca lütfen burdan da söyleyin. 20 tl lik çekim var.. Kargo bedava olunca kullanıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?