Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

valla ben kazandıklarımı fotoluyorum atıyorum faceye herkes yararlansın ne güsel bir sevap bana göre bicok kişi kazanıyo sayemde bu işi bilen kişi cok azzzz
benim tepem attı bişeye, ondan beğendiklerimi gizlemek istiyorum canım..
o da belli bir kişi için özelleştirdim,diğer herkes görüyor..:87:

Selam kızlaaarrr

Gogogo'ya katıldım bir tek bugün.. Zaten bayram dolayısıyla çoğu yarışma ara verdi :2:

Son düzenleme:

bu kadar uğraşacağına, kişiyi sil gitsin yahu

kızlar ben yine bir çılgınlık yaptım.kardeşimi limangoya üye yaptım.10tllik çekten faydalandım.eşime parfüm aldım 17tlye.sonra 7tllik kargo bedava verdi.onunla da ekmek kesme tahtası aldım baya eskimişti benim
şimdi yine 7tllik çekim var.alışveriş yaptıkça çek gönderdi anlamadım valla

kargo bedavamı bugünde..

Selam Kızlar

En sonunda Kerastese şapkama kavuştum kargocular beni bulamamış tuana kampanya yazınca beni iş yeri sanmışlar yok promosyon şirketiyim

Maggi çorbalar da geldi

Hediye kazananan herkes güle güle kullansın

limangoya üye olurkende doğum gününüzü bugün gösterin hediye 10 tl veriyo...çeklerim hazır bedava kargo yok

kızlar linki göndermeye çalıştım olmadı ama orjinal acura ürünleri kampanya fiyatlaryla sayfasını begenin faceden.kampanya var

Son düzenleme:
Kızlar Limango'da kargo bedava olunca ve limango çekiyle ilgili bi kampanya olunca lütfen burdan da söyleyin. 20 tl lik çekim var.. Kargo bedava olunca kullanıcam

cnm onlar kredi kart nosu istiyorlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…