Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

maggi den sepet kazanan arkadaşlar

adres bilgilerini yolladıktan sonra adres bilgileriniz alınmıştır en kısa sürede göndericez gibisinden teyit maili geliyor mu?

evet canım..adres bilgilerini yollayınca birkaç saat içinde geliyor,kazandın mı sen..:93:

Bizim Mutfaklılar için bayram bugünden başladı!
Son 2 güne özel 350 değil tam 700 Turkcelli 50 dk / 20 TL bedava konuşma fırsatı kazanıyor! Bugün herkesi 13:00'da Doya Doya Muhabbet'e bekliyoruz. Bizi takip etmeye devam edin!
https://www.facebook.com/bizimmutfak

rica ederim
bilmiyorumki bende hergün yapmıyorum. ara sıra deniyorum. eğer öylyse boşuna uğraşmayalım

ben verDik Diye hatırlıyorum ama vermemşiz heralDe ben kenDim kayDolDum siteye ama aDres kısmını beceremeDim galiba

facede cevap ta vermediler o kadar soru sordum.enmoda nın sitesine girip kişisel bilgilerimizi kontrol mü etsek.anlamadım gitti.gün içinde mail atarlar belki bekleyelim biraz daha

buldum, buldum... kurcalaya kurcalaya sonunda..
gizlilik ayarları--->facebookta bağlantı kurma---->ayarları gör---->Beğendiklerini, aktivitelerini ve diğer bağlantılarını görme.......bu kadaaaar..
:87::87:

Konuya atlamış gibi olmak istemem ama bu şekilde sadece bilgiler kısmına bakınca beğendiklerini vs. görmelerini engellemiş olursun , duvarındaki beğendiğini belirten yazılar ve paylaştıkların görülmeye devam eder.

eşimin falanprofilinden denedim..beğendiğim sayfalar görülmüyor..
diğer paylaştıklarım, beğendiklerim önemli değil..

ben hangi yarışma sayfasını beğendiysem, hemen beğenen ve yarışmalara katılan
ve bencil davranan,beleşe konan rahat biri var da listemde
onun için önlem..
ne kadar kısıtlayabilirsem kardır,yani yarışmalara katıldığım sayfaları göremesin...
çok mu kötüyüm yaw..

Son düzenleme:

sende gene bir kişi annem kazandıklarımı millete anlatmış arkadaslar hep sayfamda geziyo......

Beğendiklerini, aktivitelerini ve diğer bağlantılarını görme
ayarını özzelleştir görmesini istemediklerını ayarlaaaaa:82::82::82::82:

tunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

valla ben kazandıklarımı fotoluyorum atıyorum faceye herkes yararlansın ne güsel bir sevap bana göre bicok kişi kazanıyo sayemde bu işi bilen kişi cok azzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…