maggi den sepet kazanan arkadaşlar
adres bilgilerini yolladıktan sonra adres bilgileriniz alınmıştır en kısa sürede göndericez gibisinden teyit maili geliyor mu?
teşekkürler cevap için
bir de bişey sorucam,şimdi bunu ben ilk günden beri ypamıyorum bazen de takılıyo son harften sonra bi türlü ilerlemiyo katılabildiğim günler çekilişe dahil ediliyo mu acaba,illa ilk günden beri yapmak gerekiyosa boşuna uğraşmıyim
canım peki adres belirtmişmiydik soruyu cevaplarken,ne yapmamız gerekiyor tshirtü göndermeleri için,ben de kazanmışım da
rica ederim
bilmiyorumki bende hergün yapmıyorum. ara sıra deniyorum. eğer öylyse boşuna uğraşmayalım
ben verDik Diye hatırlıyorum ama vermemşiz heralDe ben kenDim kayDolDum siteye ama aDres kısmını beceremeDim galiba
buldum, buldum... kurcalaya kurcalaya sonunda..
gizlilik ayarları--->facebookta bağlantı kurma---->ayarları gör---->Beğendiklerini, aktivitelerini ve diğer bağlantılarını görme.......bu kadaaaar..:87::87:
Konuya atlamış gibi olmak istemem ama bu şekilde sadece bilgiler kısmına bakınca beğendiklerini vs. görmelerini engellemiş olursun , duvarındaki beğendiğini belirten yazılar ve paylaştıkların görülmeye devam eder.
eşimin falanprofilinden denedim..beğendiğim sayfalar görülmüyor..
diğer paylaştıklarım, beğendiklerim önemli değil..
ben hangi yarışma sayfasını beğendiysem, hemen beğenen ve yarışmalara katılan
ve bencil davranan,beleşe konan rahat biri var da listemde
onun için önlem..
ne kadar kısıtlayabilirsem kardır,yani yarışmalara katıldığım sayfaları göremesin...
çok mu kötüyüm yaw..
facede cevap ta vermediler o kadar soru sordum.enmoda nın sitesine girip kişisel bilgilerimizi kontrol mü etsek.anlamadım gitti.gün içinde mail atarlar belki bekleyelim biraz daha
sende gene bir kişi annem kazandıklarımı millete anlatmış arkadaslar hep sayfamda geziyo......
eşimin falanprofilinden denedim..beğendiğim sayfalar görülmüyor..
diğer paylaştıklarım, beğendiklerim önemli değil..
ben hangi yarışma sayfasını beğendiysem, hemen beğenen ve yarışmalara katılan
ve bencil davranan,beleşe konan rahat biri var da listemde
onun için önlem..
ne kadar kısıtlayabilirsem kardır,yani yarışmalara katıldığım sayfaları göremesin...
çok mu kötüyüm yaw..
Beğendiklerini, aktivitelerini ve diğer bağlantılarını görme
ayarını özzelleştir görmesini istemediklerını ayarlaaaaa:82::82::82::82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?