Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Doğru cevap: Peter Sarsgaard

Kazananlar:

Altan Durur - AFM Passtel İzmir

Başak Sakızlı - AFM Akmerkez

Burak Ersan - AFM Budak Caddebostan

Çiğdem Çalışkan - AFM Forum Bornova

Emel Ergene - AFM Tekira Tekirdağ

Ergun Bilgin - AFM Forum Bornova

Erkut Usta - AFM Forum İstanbul

Esra Ergen - AFM Ege Park Mavişehir

Fatma Nur Dil - AFM Carrefour Ümraniye

Gonca Tunçbilek - AFM CEPA Ankara

Gökhan Engin - AFM Profilo Mecidiyeköy

Metehan Kılıç - AFM Forum İstanbul

Murat Sürel - AFM Akmerkez

Nahide Altınışık - AFM ANKAmall Ankara

Nural Demirseren - AFM Forum Bornova

Nurcan Uyaver - AFM İstinyePark

Onur Gürleyen - AFM İstinyePark

Ömer Akın - AFM ANKAmall Ankara

Pınar Erdem - AFM Budak Caddebostan

Selçuk Aslan - AFM ANKAmall Ankara

Şenay Gazoz - AFM Fitaş Beyoğlu

Tolga Öner - AFM Forum Bornova

Ufuk Atak - AFM İstinyePark

Yegane Aka - AFM Migros Beylikdüzü

Zeynep Efe - AFM Carrefour Çanakkale

Detaylı bilgi kazananların kayıtlı e-mail adreslerine gönderilmiştir.

evet.. nihat mış canım..

ben netten baktım. evet nihatta gol atmış ama deplasmanda değil, istanbulda 2006 yılında. Halil ise kazakistan da gol atmış ki bu soruluyordu o sorularda.:26::26::26: ama neticede bayanız futbolla alakamız ne kadar olabilir ki şans

26 Ağustos - 02 Eylül Kazananları
Arzu Kayıkçı
Gönül Coşkunçelebi Ömer Aslan
Aykut Koyuncu İlayda Karaman Sadullah Gündüz
Beyza Karakutlu Jülide Başkur Şükran Özçınar
Barış Şimşek Mehmet Ezber Yasin Altay
Cansu Özkapı Melek Subaşı Yelda Ar
Faruk Eker Nedim Erten Yeşim Geçer
Ferhat Demir Nurhan Ay Zuhal Usluer

Kazakistan: 0 Türkiye: 3
2012 Avrupa Futbol Şampiyonası Eleme Grubu'ndaki Kazakistan-Türkiye maçı Türkiye'nin 3-0 üstünlüğüyle sona erdi.

ASTANA (A.A)

2012 Avrupa Futbol Şampiyonası Eleme Grubu maçında Türkiye, deplasmanda Kazakistan'ı 3-0 yendi.

MAÇTAN DAKİKALAR...

25. dakikada sağdan kullanılan korner atışından ceza alanına gelen topu Kislizin, kafayla kaleye gönderdi, ancak top üstten auta çıktı.

27. dakikada Arda ceza alanında yakaladığı topu filelerle buluşturarak Türkiye'yi 1-0 öne geçirdi.

29. dakikada Hamit ceza alanı dışından sert bir şut attı. Top ağlarla buluştu ve skor 2-0 oldu.

43. dakikada Nihat, sağ taraftan topu ceza alanına gönderdi. Tuncay kafayla kalecinin üstünden aşırdı, ancak top az farkla auta çıktı.

70. dakikada Kislizin, Çumaskaliev'in pasında topun gelişine sert vurdu. Meşin yuvarlak yan direği adeta 'yalayarak' auta çıktı.

73. dakikada Çumaskaliev'in ceza alanı dışından kullandığı serbest vuruşta kaleye gönderdiği topu kaleci Onur, son anda yumruklarıyla kornere çıktı.

75. dakikada Kazakistan defansının hatalı geri pasında topu kaleciden önce kapan Nihat kaleciyi de geçtikten sonra topu boş kaleye gönderdi ve skoru 3-0 yaptı.

80. dakikada Arda soldan çalımlarla ceza alanına girdi. Bu futbolcunun sert şutunda top az farkla auta çıktı.

Maçın hakem ve takım kadroları şöyle:

Hakemler: İstvan Vad, Zsolt Attila Szpisjak, İstvan Albert (Maçaristan)

Kazakistan: Sidelnkov, Kirov, Abdullin, İslizin, Karpovic, Ostapenko, Çumaskaliev, Nurgaliev, Smidtel, Popov, Azovskii

Türkiye: Onur, Sabri, Servet, Ömer, Hakan, Emre, Aurellio, Hamit, Nihat, Arda, Tuncay.

Goller: Dk. 24 Arda, Dk. 26 Hamit, Dk. 75 Nihat (Türkiye)

Sarı kart: Dk. 60 Karpovic (Kazakistan)

İstanbul Fashion Week’e sayılı günler kala, IFW Online Fashion Sponsoru markafoni Blog’un geleneksel davetiye hediyeleri başlıyor! Davetiye hediye edeceğimiz defileler, genç tasarımcıların endfüstriye adım attıkları prömiyer defileleri olan Karma 1, Karma 2, Nejla Güvenç, Rana-Berna Canok ve Hatice Gökçe‘nin önderliğinde Gamze Saraçoğlu‘ndan Simay Bülbül‘e, Ahu Yağtu‘dan Özgür Masur‘a, MAC’ten Mudo’ya büyük bir destekle yürüyen ve Güneydoğu Anadolu bölgesinin kadınları tarafından üretilen tasarımlarıyla Argande olacak!

IFW defile programına göz atın.
Size günü ve saati uyan defilelerden hangisine gitmek istediğinizi seçin. Davetiye kalmaması olasılığına karşın, lütfen 2. defile tercihinizi de not edin. (Tüm bunlara rağmen, elimizdeki davetiyeler sınırlı olduğundan maalesef herkese istediği tarihteki defile gelmeyebilir.)
Şimdi markafoni Blog’un geçtiğimiz sezonlarda yaptığı İstanbul Fashion Week yayınlarına dönme vakti! Geçtiğimiz sezonlarda markafoni Blog’dan takip ettiğiniz IFW’nin “sizce” favori tasarımcısının en beğendiğiniz tasarımının fotoğrafını bize yollayın! Bir de ipucu verelim: Geçtiğimiz sezonların tüm defileleri için buraya tıklayabilirsiniz.
Geriye son bir adım kaldı! Seçtiğiniz fotoğrafı maile ekleyerek, hangi defileye gitmek istediğinizi (yedeğiyle birlikte) belirten mailinizi, adınız soyadınız ve etkinlik günü size ulaşabileceğimiz bir telefon numarasıyla birlikte blogger@markafoni.com adresine mail atmak!
Bize gönderilen mailler arasından ilk 15 kişi ve ardından 20, 25, 30, 45, 50, 75, 100, 150, 200, 250 ve 500. kişiler bizden davetiye kazanacak! Kazananlar yine markafoni Blog’dan açıklanacak.

Hadi en sevdiğiniz tasarımcının defilesindeki favori modelinizi bize gönderin ve bizden haber bekleyin! Gözünüz bizde olsun!

not: Birden fazla mail gönderenlerin ilk gönderdikleri mail dikkate alınacaktır.

İstanbul Fashion Week davetiyeleri kazanmaya hazır mısınız? | markafoni Blog

Ya ben soruyu mu yanlış anladım anlayamadım gitti deplasmanda oynadığı ilk maç derken neyi kasdediyor 2012 mı kazakıstanla oynanan tarıhtekı ılk macı mı soru acık değıl ben 2006 dakınden bahsedıyor dıye dusunup halıl dedım 2012 ıse cevap tabı kı nıhat ama yıne de bılmem

Beğendiğin Ürünü Profilinde Paylaş Sürpriz Hediyeler Kazan
‎"BEĞEN" BUTONUNA TIKLAYIN VE BEĞENDİĞİNİZ ÜRÜNÜ KAZANIN

https://www.facebook.com/#!/orjinalgiy

Ben buna baktım, yalnız katılırken dikkatli olun.
"ne zaman gönderilecek hediyeler" diye soran birine şı yanıtı vermişler "Gümrük işlemlerinin halledilmesinin ardından efendim şu an için net bi tarih veremiyorum ancak satışların başlaması sanırım yeni sezonu bulucaktır.Teşekkürler..."

Yeni sezonda gönderilebilecekmiş hediyeler. Yeni sezon 1 yıl demek
Birilerinin tanıtımını boşu boşuna katılıp paylaşıp yapmayalım derim ben.

canım 2006 da ki maçta tuncay ve halilde gol atmış ikiside şıklarda var bu da şaşırtamaca 6-0 lık değil 3-0 lık maçı soruyor doğru cevap nihat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…