Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

yeni sezon için kış demişler ama du bakalım takip edelim gereksizse çekiliriz sayfadan

kızlar ayın 25inde maggi kazandımda amaaa hala gelmedi var mı benim gibi olaan ??

bizim maggi de gelmedi henüz, sanırım kargo şirketi - narpost uzun tatil yapıyor.

evet, kış dediler yeni sezon için, belki de dürüst bir kampanya ama, ben yine de başı sonu belli olmayan kampanyalardan uzak duruyorum.

Son düzenleme:
http://twitter.com/#!/Teknosa

Teknosa
Bu akşam A Milli Takımımız zafere, takipçilerimiz de formalara koşacak! Maç heyecanından önce bugün Twitter’dan soracağımız 2 soruya doğru cevabı veren ilk 3’er kişi, A Milli Takımımızın formasını kazanacak. Takipte kalın, formaları kaçırmayın!

Son düzenleme:
Firsatim.com
İlk 100 kişi kaydedilmiştir. Site açıldığında (1 hafta sonra) hediye çekleri ile ilgili profillerine kodlarını göndereceğiz. Ayrıca sitenin ilk açıldığını onlar duyacak ve ilk 100 kişi olarak sisteme onlar kayıt olacaktır. Teşekkürler.

kızlar Newbeauty den bende kazanmışım. pazartesi salı günleri kargoya verilecekmiş, katılım formunu doldurdum diye hatırlıyorum ama bi daha doldurdum gönderdim
bakalım ne zaman gelecek

bu arada neti kapattık evde, artık okullar açılıyo şehir dışına çıkıcam diye, takip edemiyorum fırsat buldukça girebiliyorum

herkesee iyi şanslar diliyoruummm

Newbeauty'den Çarşamba-Perşembe günleri kremlerimiz gelir Merak ediyorum değişik içerikli ve yabancı bi ürün

Perlina'dan aradılar. Kazanmışım :)

:13:

beni de aradılar,yani oğluşumdan kazanmışım..

renk, beden falan sordular ,yaşınıza giyim tarzınıza uygun olsun dediler, ilgilendiler..
hoşuma gitti.bravo perlina'ya

perlinadan kazananlar güle güle kullansın

perlinanın linkini verebilicek varmı acabaa

:26:

siz sürekli blogunuzun reklamını yapıyorsunuz kac kere uyardık kac kere özür dilediniz ama yine yazmışsınız siremims topic kapanacak o olacak

pardon da kim yapıyor blogunun reklamını yapmama gerek yok rütbemde yazar zaten bnm adresim,ben facebook sayfasında adres verdim katılan katılıyor zaten burdan da,olay bu yani sayfa bundan sonra onuda vermem
ben kmseden özür falan dilediğimide hatırlamıyorum ayrıca hanımefendi,

perlinadan kazananlar güle güle kullansın

perlinanın linkini verebilicek varmı acabaa

:26:

canım link veriyoruz ama çıkmıyor.nasıl yapmak gerek bilmiyorum..:44:

wavybaby özelden mesaj attım canım bak..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…