Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Bu şekilde de blog kampanyası duyurusu yapmışsınız yapmayalım lütfen uyarı alıyoruz.

canım arabalar var üstünde kampanya açıklaması dahi var.ben de anlamadım.çok üzüldüm çıkmayınca

canım arabalar var üstünde kampanya açıklaması dahi var.ben de anlamadım.çok üzüldüm çıkmayınca

Allah allah nasıl bişey bu?paketin iç kısmında falan yazıyor olabilir belki de..ne enteresan..
omonun twitter ına falan herhere yaz..

melis37 bakarmısın canım...

OMO Ailesine şimdi bir süreliğine Arabalar 2 paketlerimiz de katılıyor. OMO-Arabalar ürünlerimizin içindeki kodu 7273’e gönderin, çekilişe katılın. Disney Cruise Line tatili veya 50 akülü Arabalar 2 arabasından birini kazanma şansını yakalayın!
(OMO Cars toz deterjanlarda şifreyi paketlerin içinde basılı, OMO Cars likit deterjanlarda ise şişenin yan alt tarafında kazı-kazan olarak bulabilirsiniz.)

ayy canım çok sağol.evet sonunda gördüm şifreyi:)ne bileyim içinde basılı olduğunu,içinden kupon çıkacak sanıyorum ben de

ayy canım çok sağol.evet sonunda gördüm şifreyi:)ne bileyim içinde basılı olduğunu,içinden kupon çıkacak sanıyorum ben de

hayırlı olsun şekerim..bakarsın bize çıkar şimşek mcqueen ,bende Omo total aldım,şifreyi yolladım..

Artık uzun zamandır hiçbir firma numune dağıtmıyo
organica memo iyiydi yahu

kızlar profilinize nasıl resim eklediniz?

kontrol panelini tıklıyorsun,sol kısımda avatarını değiştir kısmı seni yönlendirir..

ayrıca şu şifreli omo paketini atmıyosun,çekilişte çıkınca ibraz etmeni isteyeceklermiş canım..

kızlar unutmayın... migros money card' a tavuk,sarelle falan yüklenmişti ya..
onları p.tesiden sonra alabiliyoruz.:81:.hatırlatayım dedim..:87:

tabı tabı mıgrosta hemen werecek
cıf yuklendı wermedıler
kola yuklendı almaya gıttım yok dedıler
bunu da unutalım bence

tşkrrr

ozgeozge sen proplemmisin ya,ben demediğim şeye dedim demem sen mutlu ol diye anladın mı,işine bak!!!!
az reel hayata dön çok kaptırma kendiniii...bana cvp yazma!!!!

bence sen problemsin daha kac kere uyarıcaz bakalım seni hala blogunun reklamını yapıyosun bence sen reele dön de blog reklamını yapmayı bırak asıl sen cevap yazma sen işine bak bence laf dinle uyarıları dikkate al blog reklamı yapma hem suclu hem güclü hale bakkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…