bir de
alacaknevar
romantikhediye
bloglarda kampanyası var
alacaknevar bir blogda 2 süpriz hediye veriyor
romantikhediye ise 3 sihirli kupa hediye ediyor
araştırın bulursunuz
googleee da
alacaknevar herşeyden blog kampanyası
ve
romantikhediye herşeyden blog kampanyası
diye yazınca en üstte çıkıyor zaten link
Bu şekilde de blog kampanyası duyurusu yapmışsınız yapmayalım lütfen uyarı alıyoruz.
canım..paketlerin üzerindearabalar filminin resimleri olan ambalajlarda oluyor bildiğim kadarıyla..
sen kampanyada olmayan ambalajlı ürün almışsın o zaman..
bende o paketten almayı düşünüyorum oğlum için..
canım arabalar var üstünde kampanya açıklaması dahi var.ben de anlamadım.çok üzüldüm çıkmayınca
melis37 bakarmısın canım...
OMO Ailesine şimdi bir süreliğine Arabalar 2 paketlerimiz de katılıyor. OMO-Arabalar ürünlerimizin içindeki kodu 7273’e gönderin, çekilişe katılın. Disney Cruise Line tatili veya 50 akülü Arabalar 2 arabasından birini kazanma şansını yakalayın!
(OMO Cars toz deterjanlarda şifreyi paketlerin içinde basılı, OMO Cars likit deterjanlarda ise şişenin yan alt tarafında kazı-kazan olarak bulabilirsiniz.)
tşkrrradidas - Bu Forma Bizim
Destek Mesajını Yaz, Sahaya Çık! İmzalı Hido Forması Kazanma Şansını Yakala!
ayy canım çok sağol.evet sonunda gördüm şifreyi:)ne bileyim içinde basılı olduğunu,içinden kupon çıkacak sanıyorum ben de
interglobal kargo'dan ne geliyo acaba dün gelmiş de yurtiçiyle gönderici firma interglobal yazıyo
hayırlı olsun şekerim..bakarsın bize çıkar şimşek mcqueen ,bende Omo total aldım,şifreyi yolladım..
kızlar profilinize nasıl resim eklediniz?
anammmmm begen tuşundan sonra canım smılılerım de kaybolmuşşşşşşşşu cevaplama paneli ne kötü oldu..bold yapamıyoruz.smileyler yok..((
kızlar unutmayın... migros money card' a tavuk,sarelle falan yüklenmişti ya..
onları p.tesiden sonra alabiliyoruz.:81:.hatırlatayım dedim..:87:
anammmmm begen tuşundan sonra canım smılılerım de kaybolmuşşşşşşş
bold ne kızzz anlamadım ben
tşkrrr
ozgeozge sen proplemmisin ya,ben demediğim şeye dedim demem sen mutlu ol diye anladın mı,işine bak!!!!
az reel hayata dön çok kaptırma kendiniii...bana cvp yazma!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?