Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ülker ıle mutlu anlar 12 eylulde son resım yuklemeyı unutmayın

emsandan mısafırperver yarın tekrardan baslıcak en yuksek puanı alan ılk 10 a cok gusel heıdyeler var

mıgros ıle protexden yana benmde hc umudum yok

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ayrıca aldgnız omonun hangısınden oldugunu söleesenız yada resmını paylassanız bnde katılmak ıstıyorum ona cunku

kızlar lutfen yha
zevkıne surda bırseyler paylasıp kazanıoruz tatsızlık artık son bulsun
tamam yasak blog ama
ıstemeden koymusur belkı
lınkı
uzatmasak....
brbrınıze cevp verdıkce uzayıp gıdıcek
lutfennnnn
optum sızı tatlılar

ÇEMA EĞİTİM KURUMLARINDAN MÜTHİŞ FIRSAT!

Yenilediğimiz internet sitemize ve facebook sayfamıza 20 Eylül tarihinden itibaren bir ay içerisinde üye olan ilk 500 kişiye ücretsiz bilgisayar kursu hediye ediyoruz

böyle bişey buldum ankaradaymış galiba belki işine yarayan olur...

Facebook sayfamızdan hediye dakikalarla konuşturuyoruz. Avea sayfasındaki ‘Konuşturan Sayfa’ bölümünden kaydınızı yapın; faturasızlara Avea içi 2000, faturalılara her yöne 30 hediye dakika, hattınıza yüklensin.

Avea | Facebook

http://www.kirlenmekguzeldir.com/wp-content/uploads/2011/08/Omo-cars-paketleri.bmp

şifreler paket omoların içine yani paketin içine basılmış,
sıvı omolarında yanında kazı kazan şeysi var etiket gibi, onu sıyırıp altındaki şifreleri gönderiyorsun
paketlerde açıklama var canım..

Omo nun şifre çekilişine katılacaklar dikkattttt....

şifreli ambalajı ve de satın aldığınız fişi de saklayacakmışız...

bin dereden su getiriyorlar..

cnm elbette tatsızlık olmasın ama kacıncı uyarımız yaaaa inadına yapılıo resmen bak profiline kac kere paylasmıs sen gör sonra topic kapanıyo olan bize oluyoooooooo

kontrol panelini tıklıyorsun,sol kısımda avatarını değiştir kısmı seni yönlendirir..

ayrıca şu şifreli omo paketini atmıyosun,çekilişte çıkınca ibraz etmeni isteyeceklermiş canım..

tşk ederim.yok atmadım.omoyu tekrar geri boşalttım poşete:)

halil doğru ben öyle buldum önce kadroya alınmış sonra çıkartılmış yani hiç oynamamış o sene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…