Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

PERA PIRLANTA
Herkese iyi haftalar…
Ve bugünün sorusu: Sevdiğiniz size bu ürünümüzü hediye etse ilk tepkiniz ne olurdu?

Sansiro Perfume

PARFÜM AŞKTIR... YARIŞMASININ SONUÇLARI AÇIKLANDI !!
KAZANANLAR:
Isa Ziyan
Seda Şahin
Selen Murat Gün
Yılmaz Esra
Kadriye Akıncı

~~

Kızlaaar kazanmışımmmm

Değerli Homend takipçileri, Homend - Serving Life web adresimizde "Homend hakkında" bölümü içerisindeki "Homend Kimliği" altında bulunan "Felsefesi" başlıklı yazının tamamını isim - soyisim, telefon ve adres bilgileriyle birlikte, 6 Eylül 2011 Salı günü saat 11:00'e kadar, hmdpaz@homend.com.tr adresine eksiksiz gönderen takipçilerimizden 1., 50., 150., 250. ve 350. kişilere Homend Wineup 2204 Elektrikli tirbuşon hediye ediyoruz

Sevgili Evy Baby ailesi;
Ödüllü kampanyamız “Cenk Bebek Evy Baby ile Büyüyor” 05 Eylül Pazartesi 14:00’da başlayacaktır. Kampanyamıza katılıp ödül kazanmak için tek yapmanız gereken saat 16:00’a kadar günün sorusunu cevaplayarak Cenk Bebeğin annesiyle babasına yardımcı olmak. Günün sorusunu 14:00’dan itibaren sayfamızın sol tarafında yer alan ‘Cenk Bebek Evy Baby ile Büyüyor’ sekmesinden veya Evybaby - Cenk Bebek Evy Baby ile büyüyor | Facebook adresinden görebilirsiniz.

Kızlar Seda Şahin ablamdır. Kendi facebook adresim olmadığı için ablamınkinden katılıyorum yarışmalar

Enmoda.com'un hediye dağıtımları 12 Eylül'de başlayacakmış kızlar.. Kazandıklarınızın daha gelmemesi normal

En modadan ben de kazandım tc soruyolar ya yazdım bişi olmaz dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…