- 13 Nisan 2011
- 2.277
- 4
- 358
- 37
bebeğin elizini hatıra olarak saklamaya yarıyan çerçeve..süs gibi bişey, onu kendine sakla..
Tamam canım saklarım.Allah'ın izniyle benimde bebeğim olur inş bir gün :)
Facebook sayfamızdan hediye dakikalarla konuşturuyoruz. Avea sayfasındaki ‘Konuşturan Sayfa’ bölümünden kaydınızı yapın; faturasızlara Avea içi 2000, faturalılara her yöne 30 hediye dakika, hattınıza yüklensin.
Avea | Facebook
perlina,wenice,vision turkiye,rexona nın markofoni indirimi bunlar var
Değerli Homend takipçileri, Homend - Serving Life web adresimizde "Homend hakkında" bölümü içerisindeki "Homend Kimliği" altında bulunan "Felsefesi" başlıklı yazının tamamını isim - soyisim, telefon ve adres bilgileriyle birlikte, 6 Eylül 2011 Salı günü saat 11:00'e kadar, hmdpaz@homend.com.tr adresine eksiksiz gönderen takipçilerimizden 1., 50., 150., 250. ve 350. kişilere Homend Wineup 2204 Elektrikli tirbuşon hediye ediyoruz
PERLİNA'DAN HEDİYE...!
Bugün bir katılımcımıza Perlina ürünü vermek istiyoruz. Saat 17.00’a kadar sürecek olan çekilişimizde tek yapmanız gereken sayfamızı beğenmeniz ve bu ilanımızı sayfanızda paylaşmanızdır. Ad Soyad, adres telefon ve facebook profil linkinizi yarisma@perlina.biz adresimize göndermeniz yeterlidir.
PERLİNA | Facebook
canım teşekkürler sunardan aras kargo ile bir poşetin içinde tarif defteri ve 45 ml mısır yağı numunesi geliyorsende lokumlarını afiyetle ye canım
Eki Görüntüle 251518
JeansLab
Bana bakın. Atan Alır derken şaka yapmıyorduk herhalde. Uygulamanın eti sizin kemiği bizim. 8 Diesel ayakkabı sahibini bulacak. Kazanmak için soruların hepsine YANLIŞ cevap vermeniz gerekiyor. Anladınız mı? Süre kısıtlamanız yok. Sizden iyisi yok. Tıklayın. Başlayın. Hadi. Öptüm kib bye.
Atan Alır!
apps.facebook.com
.
güzel ve basit bi yarışma sallamacaaa yanii
hiç bu kadar samimi bir kampanya da görmemiştim öptüm falan tehlikeli olabilirlinkide benden olsun
JeansLab | Facebook
yarın hediye soru var kızlar
takipte kalın !
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
https://www.kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk/Kadınca-Herşeynet/150354581703749
İkea ürünlerinin hediye verildiği bir çekiliş var arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?