ay sağolsiyah incim bende kazanmışım sen demesen bakmazdım aklıma gelmezdi adresi nereye yazcaz
ya ben yazdıklarınızı begenmek istiyorummm ama yokkkkkkkkkk editor arkadaslar iyiydi yaa begennn
Selam kızlar
En moda dan bende kazandım
Sunarın tarif defteri ile numune yağı şimdi geldi
Hediye kazananlar güle güle kullansın
canım enmoda nın sitesinde üyelik hesabın varmı ordaki bilgilerini güncelle. eğer yoksa face mailinle en moda mail adreninin aynı olmasına dikkat et.. kendi sitelerinden alıyorlar adres bilgilerini
Slm tuana güle güle kullan hediyelerini bu sunardan ne geldi merak ettim banada gelicek ama bir de hangi kargo ile geliyor :) numune yağı çok mu küçük acep bi işe yarasa bare o kadar uğraştık :)
Bayram dönüşü işler kesat ama kargolar gelmeye başladı bana sabah denedim biliyordan kazandığım ariel leke çıkarıcı geldi bir de grupfoni hedi çekim ile aldığım lokumlarım geldi 1 kilo lokum 1,90 tl :)))))
canım teşekkürler sunardan aras kargo ile bir poşetin içinde tarif defteri ve 45 ml mısır yağı numunesi geliyorsende lokumlarını afiyetle ye canım
Eki Görüntüle 251518
o kadarda atıp tuttular bari yarım kilo gönderselerdi numuneyi facede yazmışlar ml die şaka gibi yaaa bende bişi gelcek sandım
teşekkür ederim canım hediye çeklerini seviyorum yaww :)) şimdi limangoyu bekliyorum bakalım kek kalıplarım nasıl :)
JeansLab
Bana bakın. Atan Alır derken şaka yapmıyorduk herhalde. Uygulamanın eti sizin kemiği bizim. 8 Diesel ayakkabı sahibini bulacak. Kazanmak için soruların hepsine YANLIŞ cevap vermeniz gerekiyor. Anladınız mı? Süre kısıtlamanız yok. Sizden iyisi yok. Tıklayın. Başlayın. Hadi. Öptüm kib bye.
Atan Alır!
apps.facebook.com
.
güzel ve basit bi yarışma sallamacaaa yanii
hiç bu kadar samimi bir kampanya da görmemiştim öptüm falan tehlikeli olabilirlinkide benden olsun
JeansLab | Facebook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?