Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Selam kızlar

En moda dan bende kazandım

Sunarın tarif defteri ile numune yağı şimdi geldi

Hediye kazananlar güle güle kullansın

PERLİNA'DAN HEDİYE...!

Bugün bir katılımcımıza Perlina ürünü vermek istiyoruz. Saat 17.00’a kadar sürecek olan çekilişimizde tek yapmanız gereken sayfamızı beğenmeniz ve bu ilanımızı sayfanızda paylaşmanızdır. Ad Soyad, adres telefon ve facebook profil linkinizi yarisma@perlina.biz adresimize göndermeniz yeterlidir.

PERLİNA | Facebook

Philips Haftanın Çifti Yarışması’nda 4. haftanın kazananları belli oldu, yarışmanın 5. haftası ise bugün başladı!
4. haftanın kazananları Müge Taşer ve Esra Selimoğlu’nu kutluyoruz! Bayram tatili nedeniyle verilen 1 haftalık aradan sonra Philips Haftanın Çifti Yarışması’nın 5. haftasını bugün başlatıyoruz. Hemen katılın, tavsiyeleriniz ve hayallerinizle altınları toplayın, siz de kazanın! Facebook'ta Philips Haftanın Çifti | Facebook

Selam kızlar

En moda dan bende kazandım

Sunarın tarif defteri ile numune yağı şimdi geldi

Hediye kazananlar güle güle kullansın

Slm tuana güle güle kullan hediyelerini bu sunardan ne geldi merak ettim banada gelicek ama bir de hangi kargo ile geliyor :) numune yağı çok mu küçük acep bi işe yarasa bare o kadar uğraştık :)

Bayram dönüşü işler kesat ama kargolar gelmeye başladı bana sabah denedim biliyordan kazandığım ariel leke çıkarıcı geldi bir de grupfoni hedi çekim ile aldığım lokumlarım geldi 1 kilo lokum 1,90 tl :)))))

canım enmoda nın sitesinde üyelik hesabın varmı ordaki bilgilerini güncelle. eğer yoksa face mailinle en moda mail adreninin aynı olmasına dikkat et.. kendi sitelerinden alıyorlar adres bilgilerini

üyeliğim yoktu cnm şimdi başvurdum aktivasyon mailini bekliyorum.
face adımla üye oldum.umarım teslimatta sorun çıkmaz,

canım teşekkürler sunardan aras kargo ile bir poşetin içinde tarif defteri ve 45 ml mısır yağı numunesi geliyor sende lokumlarını afiyetle ye canım

canım teşekkürler sunardan aras kargo ile bir poşetin içinde tarif defteri ve 45 ml mısır yağı numunesi geliyor sende lokumlarını afiyetle ye canım

Eki Görüntüle 251518

o kadarda atıp tuttular bari yarım kilo gönderselerdi numuneyi facede yazmışlar ml die şaka gibi yaaa bende bişi gelcek sandım
teşekkür ederim canım hediye çeklerini seviyorum yaww :)) şimdi limangoyu bekliyorum bakalım kek kalıplarım nasıl :)

evet canım bu yarışma için o kadar beğendirmeye uğraştık yok ekran görüntüsü gönder 45 ml lik yağ içinmiş :26:bugün senin kargonda gelir

kek kalıplarınıda güle güle kullan

EŞARP CENNETİNDE YENİ HEDİYE KAMPANYAMIZ BAŞLADI...

SAYFAMIZA 10 ARKADAŞINI DAVET ET, ÇEKİLİŞE KATIL VE AKER EŞARP KAZANMA ŞANSI ELDE ET!

HEDİYE KAMPANYAMIZA KATILMANIZ İÇİN GEREKENLER:

... Profil fotoğrafımızın altında yer alan arkadaşına öneri tıklayarak arkadaşlarını davet et. Sayfamızı beğenen her 10 arkadaşın sana bir çekiliş hakkı kazandıracak.

Unutmamanız gereken:

Mailinizde davet ettiğiniz ve sayfamızı beğenen arkadaşlarınızın Ad-Soyad ve Facebook Adreslerini, kişisel bilgilerinle birlikte göndereceksiniz.

17 Eylül cumartesi günü saat 10.00'a kadar kampanya@esarpcenneti.com adresimize mail gönderebilirsiniz.

Yapılacak çekiliş sonucunda bir üyemize AKER eşarb hediye edeceğiz.Kazanan üyemiz 17 eylül cumartesi günü saat 12:00' da açılanacaktır.

Eşarp cenneti | Facebook

Dergi Vitrini
MODA MELEĞİNDEN SÜRPRİZ HEDİYE ÇEKİLİŞİ: BU SEZON ENVELOPE CLUTCHLARIN NE KADAR MODA OLDUGUNU TÜM TREND TAKİPÇİLERİ BİLİYOR.. PEKİ BU MUHTEŞEM CLUTCH NEDEN SİZİN OLMASIN :) ÇEKİLİŞ ŞARTLARINI HEMEN YAZIYORUM. İLK ÖNCE FACEBOOK SAYFAMIZI BEĞENMİŞ OLMANIZ GEREKİYOR. DAHA SONRA İSE BU KAMPANYA DUYURUSUNU FACEBOOK SAYFANIZDA PAYLAŞMANIZ... GERİYE TEK KALAN İSE BU DUYURU ALTINA ADINIZI YAZMANIZ..HEPSİ ...BU KADAR :) 15 EYLÜL AKŞAMI YAPILACAK ÇEKİLİŞ SONUCU ŞANSLI TAKİPÇİMİZİ AÇIKLIYORUZ. HERKESE BOL ŞANS DİLİYORUMM :) FACEBOOK PAYLAŞIMINIZDAN SONRA LÜTFN KONTROLLERİ YAPABİLMEMİZ İÇİN DERGİ VİTRİNİ FACEBOOK SAYFASINI ARKADAŞ OLARAK EKLEYİN ! BİR KERE KATILIM YETERLİDİR!
NOT: KARGO ÜCRETİ KAZANAN ŞANSLIYA AİTTİR

JeansLab
Bana bakın. Atan Alır derken şaka yapmıyorduk herhalde. Uygulamanın eti sizin kemiği bizim. 8 Diesel ayakkabı sahibini bulacak. Kazanmak için soruların hepsine YANLIŞ cevap vermeniz gerekiyor. Anladınız mı? Süre kısıtlamanız yok. Sizden iyisi yok. Tıklayın. Başlayın. Hadi. Öptüm kib bye.
Atan Alır!
apps.facebook.com
.

güzel ve basit bi yarışma sallamacaaa yanii

hiç bu kadar samimi bir kampanya da görmemiştim öptüm falan tehlikeli olabilir linkide benden olsun

JeansLab | Facebook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…