Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

arkomen cevabını ne yaptınız kızlar

bu arada benimde raid sinek kovucu gelmedii gelen arkadaşımm nasıl birşeydi

spreymi yoksa elektirikli spreymiydi?

NIVEA Türkiye

Güzel Bir Dokunuş için Sağlıklı Eller çekilişimiz sonuçlandı, tebrikler! :) İşte NIVEA Express Hydration Hızlı Emilen El Kremi ve Manikür Seti kazananların listesi! Kazananlar listesinde ismin varsa NIVEA Türkiye - Kazananlar | Facebook uygulamasından iletişim bilgilerini en kısa sürede doldurman gerekiyor. Tüm katılanlara teşekkür ederiz!

Herzamanki gibi yokum

kadınlar ne isterden bayramadan önce kazanmıştım ama hediye gelmedi var mı hediyesi ulaşan yada benim gibi bekleyen:26:

evet canım bu yarışma için o kadar beğendirmeye uğraştık yok ekran görüntüsü gönder 45 ml lik yağ içinmiş :26:bugün senin kargonda gelir

kek kalıplarınıda güle güle kullan
valla o kadar uğraş minnacık yağ numunesi şaka gibi neyse kek kalıplarım gelsin de onlarla avunayım bende :)
bende aynen canım kazandım ama gelen giden yok,varmı hediyesi gelen

benimde gelmedi yaaaa yazdım ama bir cevap alamadım

bu jeanslab admini çok enteresan yaaa..bi okuyun paylaşımları..
organik memoyla aynı kişiler olabilir mi acep....

kızlar..enmodanın cevabını bugün araştırdım bulamadım..bilen varmı
cesika parkır ablamız olabilir mi?:44:

Hürriyet Aileden kazandıysan o geliyor canım.Benim şimdi geldi

Aradım sordum Hürriyet Gazetesinden dedi.Bir şey mi biriktirmiştiniz dedi bende yok dedım.Şimdi netten baktım megerse kazanmısım da haberım yok.Ne yapacam bebek bezını.Evli bile değilim.İhtiyacı olana veririm artık :) El izi yazan şey ne peki?Ne işe yarıyor?

bebeğin elizini hatıra olarak saklamaya yarıyan çerçeve..süs gibi bişey, onu kendine sakla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…