Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Nestle, Nestfit'le form tutanlara çekilişle Tayland tatili hediye ediyor. Tatili kazanmak için Nesfit adresine Facebook ya da Twitter hesabınla gir, katılım formunu doldur, onay mailini aldıktan sonra 2 arkadaşından oluşacak olan grubunu kur.
Kazanma şansını arttırmak istersen haftanın belirli günlerinde yayınlanacak olan görevleri yerine getir, istediğin 2 arkadaşınla birlikte Tayland'a gitmenin yanında sürpriz hediyeler kazan.

facede benimle olmak isteyen iki kişi varmı grup kuralım

aylin terzioğlu istanbulmu balıkesirmi:)

akimel adres bilgilerini falan alabilirmiyim..
emk87 kaydettim..
aysemsa kaydetim..

diğerleri göndermedi.
başlıyorum ben
şans dileyin bana
Tatlım ben seni facebooktan ekledim özel mesaj atamıyorum,labul edermisin...
İyi şanslar

ezgi k. sıra sende canım:) senin için oynuyorum. face e girme olurmu.

ozelden blogunu yazsanda katılsak tatlım

masallhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

bendeeeeeeeeeee ıstıyorummmmmmmmmmmmmmmm

tmm canım bilgilerini gönder yapaım:)
istanbul. bol şans :)
tşkler
Tatlım ben seni facebooktan ekledim özel mesaj atamıyorum,labul edermisin...
İyi şanslar
tm canım bakıyorum birazdan..

ALxfa canim ben seni yormamak icin kendim deneyeyeim dedim ama bicagi bile oynatamiyorum yani bicagi oynatiyorum da bir türlü kesmeye baslmaiyor

nasil oynayacagiz ki ? basili tutucaz degil mi mouse u?

ALxfa canim ben seni yormamak icin kendim deneyeyeim dedim ama bicagi bile oynatamiyorum yani bicagi oynatiyorum da bir türlü kesmeye baslmaiyor

nasil oynayacagiz ki ? basili tutucaz degil mi mouse u?

bilgilerini gönder canım oynayayım:)
aylin senin için oynuyorum. face kapatırmısn canım..

kızlar oynamadıklarım varmı gözümden kaçanlar_?
ebru senin için oynadım.. skor duvarında canım
akimel için oynadım.. aysemsa için oynadım.

aylin skorun duvarında.. inşallah bu puanlarla alırsınız ya..

cok tesekkur ederim canımm benim kazanmasan bile denemen yeterrrr

arkadaşlar zenbi bi ara yarışma yapmıştı belki hatırlayanınız vardır.bugun kargo geldi 16 küsür lira.yuhh dedim ya geri iade ettim.madem böyle ödemeli yapacaklar ne diye yarışma yaparlar anlamıyorum

cok tesekkur ederim canımm benim kazanmasan bile denemen yeterrrr
inşallah olur da yaptığım bi işe yarar.. Elimden geleni yaptım inanın.. isteseniz müsait bi zamanmda yine denerim hepinizinkini birer kez daha..
en azından 1.6 lara indirebilsem kendiminki gibi..

kızlar isterseniz şifrelerinizi değiştirin artık. kesinlikle girmem face hesabınıza ama biri bişey yapar zan altında kalmak istemem. Şifrelerinizi bile geçici klasör oluşturup yazdım çıkış apınca silinecek.. O konuda içinzde şüphe kalmasın. Benim de içimin rahat olması için şifrelerinizi değiştirin olurmuuuuu

canım bende malatyadayım gidip bakmama gerek kalmadı cumartesi alırım artık teşekkürler...

8 Eylül'de sorduğumuz soruyu doğru cevaplayan 20 kişiden biri olarak Fashion's Night Out 2010 tişörtü kazanan takipçilerimiz belli oldu:

1. Aydanur Karak
2. Tuğçe Etçi
3. Candan Küçükhüseyinoğlu
4. Erhan Aydın
5. Fatma Tolu
6. Meltem Koray
7. Fatma Dedeler
8. Saime Atasev
9. Demet Türkoğlu
10. Arzu Bayrak
11. Kumsal Merve Konca
12. Aysegül Süyen Kömürcüoğlu
13. Nazlı Darıcı
14. Yusuf Idik
15. Nigar Alpay
16. Oğuzhan Harmanlı
17. Birdal Ejdar
18. Hilal Büyüksüren
19. İlknur Koca
20. Soner Özkan

Not: Talihlilerimizin, ödüllerin gelmesini istedikleri adresleri enmoda.com'da güncellemeleri gerekmektedir.

gene kazanamadim pofff

benim hiçbişiye inancım kalmadı valla...

hile oldugunu nerden biliyorsun ki yardımcı oldu bizlere ne var ki bunda :/

çok ayıp yaptığınız.LENA26... İnancınız yoksa sataşmayın da lütfen.. Kimsenin güvenini boşa çıkarmam. Hem sizin şifrenizi almadım. inaan güvenen veriyor..
hatta bir önceki mesajımda şifrelerini değiştirmelerini istedim. adresler de verdikleri gibi. Adreslerinize geldiğinde görceksiniz kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…