Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ilki hürriyet aileden digeride ülkerden kazandıgım hediyelerim :81:

Son düzenleme:
MODA TREND | Facebook
Kampanyalarımız devam ediyor! Haftaya Dermalogica haftası. 12-18 Eylül arası her gün birbirinden güzel Dermalogica ürünleri sizleri bekliyor olacak. Bizi takip etmeye devam edin!

melike tbrkler canım o hesap makinelerinden birinide söleseydin de bana yollasalardı ya
ne demek kuzuu ben yollayayım sana ama var ya bunlar ne zamandır gelicek anamı aglatılar iki defa adres verdim çok şükür geldi sonundaa
maşallah bana gelen bişiler yok yaaa
:84::84::84::84:

aboooooww maşallah Allah arttırsııın
saolun canlarım darısıda size olsun inşşşşş
ülkerin yeni kazananları belli olmuşçookkk uzun bir listeben de varım içlerinde

Ülkerin kazanan listesi belli olmuş eşim adına kazanmışım

tebriklerrrr kızlarrrrr

kızlar bende annemde ülkerden kazanmışızdiğer kazananlarıda tebrik ederim
acaba adresi yazmışmıydık bide kimlik soruyolar mı daha önce kazananlar cvp verebilir mi:26:

güle güle kullan canım heyecandan yazmayı unutmuşum
saol bitanem sende inşşş
kızlar bende annemde ülkerden kazanmışızdiğer kazananlarıda tebrik ederim
acaba adresi yazmışmıydık bide kimlik soruyolar mı daha önce kazananlar cvp verebilir mi:26:

canım inanki hatırlamıom facede duvara yaz cevap yazarlar

Ülker den kazanmışım
Filli boyadan hedaye sepetim de geldi.
Biraz önce de mail kutuma baktım.
Tebrikler! 2010 FNO New York Tişörtü Kazandınız ! maili gelmiş.Enmoda için şimdi ne yapıcağım bilmiyorum yardımmmmm

hayda şansa bakkk tertemzi bir kutu gelmiş sana bunu sayfayda paylaş belki ilgilenirler pek ilgilenmiyorlar ordaki yazılarla ama :)))

kiosktan kontrol edebiliyormuyuz ben hiç denemedim en iyisi ilk ordan kontrol etmek :)))

Ben money club cartı kiosk'tan geçirdim Kampanyalarıma bastım oradan çıktı. görevli kasiyer kızda, geldi baktı evet görünüyor var dedi. ama tavuk yokmuş bir dahaki sefere gelin alın dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…