Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kadınlar ne ister :44: demek ki Kadınlar temizlik yapmak istermiş Bize de gelsin de yapalım misss
o kesin biz istemioız ama yapmak zorundayız :)))) kazanamayanlarda kazanır inşallah :)
hangi mesajımdan çıkardınız bunu ?? Kime dedim tıkayın diye Allah aşkına
NEden yazdıklarım Yanlış okunup yanlış anlaşılıyor..

bir mesajında kötü içeriği tıkladım tıklayın bişey yazmıştın bu yüzden de mune gelip sizi uyardı neyse sen iyilik yapmak istedin belki ama burda olabilcek şeylerden bahsediyorum biz gördük o günleri seni uyarmak istedim hepsi bu.

biscolata yoook gogogo yooook:97::97::97::97: eee ne varr arkadaaş ne kesat hafta yaaaa :84::84::84:

ben bu yarışmaya katılamadım bile açmadı sayfayı
bunda da yokum (((
biscolata yoook gogogo yooook:97::97::97::97: eee ne varr arkadaaş ne kesat hafta yaaaa :84::84::84:

aynen biscolata,gogogog,rexona birde her hafta açıklanan parfüm müydü ne o onda da yokum

kızlar migrosa gittim hediyem karta yüklenmişmi diye. kasadaki bayan kartımın aktif olmadığını ve yüklemeninde olmayacağını söyledi. ama kazananlar listesinde ismim var. nasıl olcak şimdi nasıl alcam tavuğumu :84:

allatan kötü içerik butonu var..

bu mu???...................... bişey diyemiyorum.....

yok yaaaa kazanamadım kopyalayım dedim kazananları olmamış.. ama burda gördüm parfüm kazanmışım

güle güle kullan seninkilerin içinde ne var merak ettim aynı şeyimi yollamışlarrrrr? bence bugün yarın herkese gidicek :)

1 tane büyük domestos
1 tane büyük cif sunlight bulaşık deterjanı
4 tane numune yüzey temizleyici
1 küçük cif power cream sarı şişe olan
1 küçük domestos

aynı mı???

1 tane büyük domestos
1 tane büyük cif sunlight bulaşık deterjanı
4 tane numune yüzey temizleyici
1 küçük cif power cream sarı şişe olan
1 küçük domestos

aynı mı???

Bende 3 yüzey temizleyici birde limon kokulu bulaşık deterjanı numunesi var diğerleri aynı güle güle kullanalım :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…