Biscolata da yine yokum carlosu sevmiyorum artıkdiğerlerinde de yokum şanssız günlerim başladı yine :84::84::84:
Biscolata da yine yokum carlosu sevmiyorum artıkdiğerlerinde de yokum şanssız günlerim başladı yine :84::84::84:
bnde((((((((((((((sevmıorummmmmmmmmmmm
kız cok komıksın haaaaaaaKadınlar ne ister paketi şimdi geldidomestosun yarısı kutunun içine dökülmüş kargocu kutuyu uzatınca etraf buram buram çamaşır suyu koktu ohhh mis kargocular yolda benden önce temizliğe başlamış
off esra bu emsanda 15000 i nasıl yaptın cnm ya ben 8000 üstüne çıkamıyorummmm
hayda şansa bakkk tertemzi bir kutu gelmiş sana bunu sayfayda paylaş belki ilgilenirler pek ilgilenmiyorlar ordaki yazılarla ama :)))Kadınlar ne ister paketi şimdi geldidomestosun yarısı kutunun içine dökülmüş kargocu kutuyu uzatınca etraf buram buram çamaşır suyu koktu ohhh mis kargocular yolda benden önce temizliğe başlamış
Kızlar; Migros'a gittim Kartımı Kiosk'tan geçirdim. Kartıma tavuk yüklenmiş ama tavuk kalmamış bugün alamadım.inşallah başka bir güne. ama burdaki migros yetkilileri çok ilgilendiler.
ben daha 2 ye bile inemedim yahuuu
kizlar ben mouse la oynayamiyorum nasil kesiliyor dilimler bir tarif edermisiniz? basili tutmayacakmiyiz mouse u
yok basılı tutmucan o çizgi aralıklarının içine tık tık tıklıcan sırayla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?