Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Biscolata da yine yokum carlosu sevmiyorum artık diğerlerinde de yokum şanssız günlerim başladı yine :84::84::84:

"İki Kat Daha Fazla Basabilirim" yarışmasında ikinci sorumuz geliyor.
"HP Deskjet 2060 ile yazdırabileceğiniz en marjinal şey ne olabilir?"
---
En çok beğenilen iki cevaptan biri senin olsun, Boyner'den 50 TL'lik hediye kartını KAZAN!
Cevapla, sayfanda paylaş, daha çok kişi beğensin!
Cevaplama ve beğenme, 12 Eylül 2011 Pazartesi saat 16:00'da sona erecektir.

HP Türkiye - Duvar | Facebook

Kadınlar ne ister paketi şimdi geldidomestosun yarısı kutunun içine dökülmüş kargocu kutuyu uzatınca etraf buram buram çamaşır suyu koktu ohhh mis kargocular yolda benden önce temizliğe başlamış

Kadınlar ne ister paketi şimdi geldidomestosun yarısı kutunun içine dökülmüş kargocu kutuyu uzatınca etraf buram buram çamaşır suyu koktu ohhh mis kargocular yolda benden önce temizliğe başlamış
kız cok komıksın haaaaaaa
resım eklesen gorurduk neler geldı
bır bana cıkmadı bu yhaaaaaaa
off esra bu emsanda 15000 i nasıl yaptın cnm ya ben 8000 üstüne çıkamıyorummmm

hem ınternet hızı hmde senın hızın cok onemlı
bu hafta hc oynamadım
cunku en son haftanın kazanan lıstesı cok ucuktu
1. 20bınlerde
dıgerlerı hep 17 18 bınlerde

dıger mısafırler gelmeden fıncanları doldurmak lazım

PERLİNA
Çekilişimizi kazanan katılımcımız Hatice Kapdağ / Gönen - BALIKESİR.. Hediye çekilişimize katılan tüm katılımcılara çok teşekkür ediyoruz..

Kızlar; Migros'a gittim Kartımı Kiosk'tan geçirdim. Kartıma tavuk yüklenmiş ama tavuk kalmamış bugün alamadım.inşallah başka bir güne. ama burdaki migros yetkilileri çok ilgilendiler.

hayda şansa bakkk tertemzi bir kutu gelmiş sana bunu sayfayda paylaş belki ilgilenirler pek ilgilenmiyorlar ordaki yazılarla ama :)))
Kızlar; Migros'a gittim Kartımı Kiosk'tan geçirdim. Kartıma tavuk yüklenmiş ama tavuk kalmamış bugün alamadım.inşallah başka bir güne. ama burdaki migros yetkilileri çok ilgilendiler.

kiosktan kontrol edebiliyormuyuz ben hiç denemedim en iyisi ilk ordan kontrol etmek :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…