Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ozgmm doğuma 2 hafta kalmış cnm hayırlısıyla topikimize bi,r bebiş daha geliyor inşallah.
bana da dua et cnm inş.bende en yakın zamanda anne olayım

yok kızzz ne 2 haftası. perşembe günü doğuma gidicem. sezeryan olcağım için erken alıyolar bebişi.
allah senin gibi isteyen herkese nasip eder inşallah.

bnmde cok bekledıgım var
new bet. krem
ulkerden hesap makınem
carte dor dondurmam
ulkerden 2 tane bayram kutum
vede protex (umudum yok bundan)
hahahahahaha benımde resmım yayınlanmıs
keske gızlı tutsalarmıs
ne gerek varkı
maıl falan gelmedı hala bana
Günaydınnn
dün vaseline sepetim geldii
harıka gule gule kullan
yok kızzz ne 2 haftası. perşembe günü doğuma gidicem. sezeryan olcağım için erken alıyolar bebişi.

ALLH saglıklan bebegını kucagına almayı nasp etsın.darısı tum ısteyenlere ınsallahhhhhhhhhhhhhhh

AYYY kızlar ben ceylin yan forumdan ,yeni gördüm sizi ,süper bi topic bende takip edicem sizi:)))

sizi ilgilendirirmi bilmemde benimde topicime beklerim laflarız:))

hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah cnm.

aminnnn...

hediyesi gelenarkadaşlar güle güle kullanın şu vazelin bi bna çıkmadı ya...

enmoda tshirt üm geldi( m ) istemiştim bedeni ama biraz büyük geldi sanki neyse artık bedava sirke baldan tatlı diip giyicem
yada kardeşime veriirm.foto eklemek isterdim ama tel im in kablosu kayıp

Markafoni blogda kampanya var kızlar :) geçmi kaldım bilmem ama :) fno tişörtü yollicaklarmış,:) geçen yıl almıştım ama
Sıra Fashion’s Night Out çantalarında… | markafoni Blog

Geçtiğimiz sene Fashion’s Night Out İstanbul’a Nişantaşı‘nda katılan ve markafoni Blog’da fotoğrafı olan ünlülerden birinin ismini; blogger@markafoni.com adresine mail atmak. İpuçları için geçtiğimiz sene markafoni Blog’dan yaptığımız yayına göz atmanız gerekiyor. Doğru cevabı veren ilk 15 kişinin ardından 20., 25., 30., 35., 40 ve 50. kişiler bizden Fashion’s Night Out İstanbul kanvas çanta kazanacak!

cevabı ne ki ay bayılrım çantalaraaaa

dominos dünkü kazananlar

Aşağıda 12 Eylül 2011 - 13 Eylül 2011 yarışmasının kazananlarını görüntüleyebilirsiniz.

1.
Arslan Karakaya
Arslan Karakaya
2.
N. Emre Akdemir
N. Emre Akdemir
3.
Tuğçe Sezaioğlu
Tuğçe Sezaioğlu
4.
Ebru Özbilir
Ebru Özbilir
5.
Yasemin Öner
Yasemin Öner
6.
Begüm Kılınç
Begüm Kılınç
7.
Mehmet Bat
Mehmet Bat
8.
Güney Özdemir
Güney Özdemir
9.
Tuğçe Gümüşsu
Tuğçe Gümüşsu
10.
Sezer Öcaf
Sezer Öcaf

bu vaselin iyiymiş ya. ne yaptınız da kazandınız? hala devam ediyor mu acaba...
walla en baştan size takılmak lazımmış arkadaşlar, süpersiniz ya

DALİN'LE ANNELER BİLİR yarışmasının 2. Haftası tüm hızıyla devam ediyor.
Tüm Dalin Bebek Bakım Uzmanı üyeleri, yarışmayan kalmasın.
Pırlanta Yüzük ve Dalin Hediye Setleri kazanma fırsatını kaçırmayın, kullanıcılarımıza bu haftaki maratonda başarılar dileriz.

Filli Boya'dan kazandıran soruyu sen yanıtla, sonbahar temizliğinde evini boyama şansını kaçırma!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…