Günaydınnn
dün vaseline sepetim geldii
Güle güle kullanalım tatlım,bugün benimki de gelir sanırım :79::79:
sağol canım . baya bekledik ama değdi . sepette çok hoş
sende güle güle kullan gelince
ozgmm doğuma 2 hafta kalmış cnm hayırlısıyla topikimize bi,r bebiş daha geliyor inşallah.
bana da dua et cnm inş.bende en yakın zamanda anne olayım
yok kızzz ne 2 haftası. perşembe günü doğuma gidicem. sezeryan olcağım için erken alıyolar bebişi.
allah senin gibi isteyen herkese nasip eder inşallah.
bnmde cok bekledıgım varGünaydın kızlaaarr....Ülkerden bayram paketini kazanmışım bende Birde beklediğim kargolarım gelseeeeeeeee dettole de katıldım bakalım umarım çıkar... ödüllü sorularda bir palette kazandım onla da hızlılarmış yolladılar hemen bornozumu,protex sabunumu ve nehirden çay kaşığımı hala beklemekteyim puffffffffff Markafoni bana da 10 TL çek vermiş ancak ben kullanmıyorum ve aktarma da olmuyor yanii başkasına.. öyle yok olup gitcek garibimmm
hahahahahaha benımde resmım yayınlanmısÜlkere bende katılmıştım. resim yüklemişler ya onlar mı kazananlar. mail mi geliyor.
resimlerde yokum sanıırım :s
heralde resimdekiler kazanmamıştır. saçma sapan resmler var. ben kızımı çekmiştim. ülker çikolatalarla kazanamadıysak yuh yani :SSSS
harıka gule gule kullanGünaydınnn
yok kızzz ne 2 haftası. perşembe günü doğuma gidicem. sezeryan olcağım için erken alıyolar bebişi.
Günaydınnn
Markafoni blogda kampanya var kızlar :) geçmi kaldım bilmem ama :) fno tişörtü yollicaklarmış,:) geçen yıl almıştım ama
Sıra Fashions Night Out çantalarında | markafoni Blog
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?