Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

‎10 Kişiye “1 seans Kirpik Uzatma Bakım Uygulaması” hediye çekilişimiz sona erdi!
Çekiliş sonucu kazanan takipçilerimiz;

Halime Şeker
Halime Balta
... Manolya Gülay
Arzu Çalışır
Dilek Demirci
Fatma Diltemiz
Meltem Akan
Ayşegül Sargın
Tuğba Suyabatmaz
Duygu Güneş

kazanmışımmm nasıl bişey ki acep kirpiklerimde cok kısa zaten

Facebooktan yapılan yarışmalar sonucu kazannlar ödüllerinin kargo bedellerini sizmi ödüyorsunuz acaba ? yoksa gönderen şirketmı ödüyor

kızlar ya ben en modadan bilgilerimi güncelledim hatta müşteri hizmetleri tel açtı bana şu gün yola çıkacak kargo diye ama bana msj ve ya mail gelmedi:S

günaydın kıslar limangoda ıkı tane 10 liralık cekım var neden bırleştırme olmuyor? zorla ınsanı zarara sokuyorlar

Günaydın kızlaaarr.... Ülkerden bayram paketini kazanmışım bende Birde beklediğim kargolarım gelseeeeeeeee dettole de katıldım bakalım umarım çıkar... ödüllü sorularda bir palette kazandım onla da hızlılarmış yolladılar hemen bornozumu,protex sabunumu ve nehirden çay kaşığımı hala beklemekteyim puffffffffff Markafoni bana da 10 TL çek vermiş ancak ben kullanmıyorum ve aktarma da olmuyor yanii başkasına.. öyle yok olup gitcek garibimmm

Ülkere bende katılmıştım. resim yüklemişler ya onlar mı kazananlar. mail mi geliyor.
resimlerde yokum sanıırım :s
heralde resimdekiler kazanmamıştır. saçma sapan resmler var. ben kızımı çekmiştim. ülker çikolatalarla kazanamadıysak yuh yani :SSSS

Son düzenleme:
Günaydınnn
dün vaseline sepetim geldii

Eklentiler

• $VASELİNE.webp
    10 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…