Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Ece Sükan olabilir cevabı.

markafoni 3. yaş gününü sizlerle kutluyor. Tüm üyelerimize 13-14 Eylül 2011 tarihinde geçerli olacak 10 TL değerinde kupon hediye. Sizlerle nice mutlu senelere!!!

12 - 17 Eylül 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilecek kampanyada, 12. İstanbul Bienali tanıtım filmini seyredip çıkan soruları doğru ve en hızlı siz yanıtlayın, 50 bienal davetiyesinden birini kazanın! Unutmayın, yarışmada en çok 3 kez şansınızı deneyebilirsiniz.
Hemen aşağıdaki görsele tıklayın, bienal biletini siz de yakalayın!

http://www.napolyon.com/icerik/Kampanya-bienal.aspx

1.

Sevinc Cokal

2.

Yasemin Demirci

3.

Leyla Demir

4.

Melis Yılmaz

5.

Hayriye Zönk

6.

Dilek Demirci

7.

Eylül Birsen Naki

8.

Belgin Doğan

9.

Funda Çilek

10.

Melike Avcı
LANCOME KAZANANLARI..

ayyyyyy inanmıyorum ay inanmıyorumm ay inamıyorummmmm bende kazanmışımmm süpperrrrrrr yhaaa saol canımmm

Evybaby
Sevgili Evy Baby ailesi;
Ödüllü kampanyamız “Cenk Bebek Evy Baby ile Büyüyor” 13 Eylül Salı 18.00’da başlayacaktır. Kampanyamıza katılıp ödül kazanmak için tek yapmanız gereken saat 20.00’a kadar günün sorusunu cevaplayarak Cenk Bebek’in anne ve babasına yardımcı olmak. Günün sorusunu 18.00’dan itibaren sayfamızın sol tarafında yer alan ‘Cenk Bebek Evy Baby ile Büyüyor’ sekmesinden ya da Evybaby - Cenk Bebek Evy Baby ile büyüyor | Facebook adresinden görebilirsiniz.

Çınar Karaaslan
Nergis Yıldırım
Erhan Karabayır
Seda Yıldırım
Ersat Mirza

Caner Çakır
Nuray Çakmak
Secil Aktas
Cengizkemal Edalı
Nese Yildiz

niveanın sorusunu yanıtlayamıyorum ya, sayfada hata var, post tuşu çalışmıyor
bu arada kazanan arkadaşlara tebrikler :)))
darısı bize bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…