Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ama o benim oğluşumm

getir sünnet ettirek o zaman zuhahhahha
ne fenayım yaa kız şimdi kalpten gidecek yoğğğ yoğğğ ben bişicik yapmam ona

kedilerle geçmişim çok iyidirde küçükken bahçedeki kediyi arkadaşımla ayaklarından bağlayıp balkondan çatıya atmıştık 5 saniye sonra önümüzden bahçeye düşüşünü seyretmiştik benim yatacak yerim yok :84:

kötüsüüüünnnn

markofoni çeklerinizi kullanmayı unutmayın bugün son ben sütyen aldım 6.90 a geldi bide 2.90 taç havlu utanmadan 3 e de böldürdüm

canım..çift kişilik olarak Cashca marka var, leopar..aynı firma markalarımı nedir acaba?bilgin varmı ?
beğendim de kalitesi nasıldır..%100 pamuk diyor ama..

Tuareg in sadece tek kişiliği var..

canım valla cashca markalı üründen hiç kullanmadım ama diğei gayet güzeldiben de onu çok beğendim ama hep leopar olcak diye almadım şimdiye kadar aldığım her ürün güzeldi canım bence al fiyatları çok uygun

Neva Color
Melek Şahin, Nihal Aydoğan, Naz Mutlu, Sultan Aslan, Emine Genç, Filiz Usta, Funda Çilek, Buket Başoğlu, Songül Doğan, Şeyda Süslü, Zerrin Turgut, Tuğba Suyabatmaz, Ayşe Peker, Bensu Didem, Dilek Kumaş, Yeliz Asrican Yaman, Belgin Doğan, Sibel Altundağ, Elif Yallı, Serpil Aslan Berçinli, Nuran Yıldız, Ayla Soydan, Cemile Donduran, Cansu Donduran, Semra Ateş Yıldız.

Arkadaşlarla tatil başkadır! Yaz anılarını Clean & Clear sayfamıza taşımaya ne dersin? O zaman en sevdiğin arkadaşınla yaz tatilinden bir fotoğrafını o tatili anlatan birkaç cümle ile arkadaşını da tag'leyerek sayfamızda paylaş! Jürimizin seçtiği 5 kişiden biri ol, Clean & Clear hediye paketi senin olsun! Katılmak için bugün 24.00’e kadar şansın var!

https://www.facebook.com/cleanandclearturkiye

Nevacare Depil Tüy Dökücü Krem kazanan şanslı takipçilerimiz; Mücella Akkuş, Kamile Dulkadir, Yasemin Ayaz, Derya Yasemin, Ali Bayar, Ayşe Dokuz, Murat Gören, Tuğçe Gümüşsu, Buket Filiz, Duygu Çetemen, Aynur Avcı, Özlem Erol Gürdağ, Nihal Aydoğan, Şefika Nur Çöken, Erhan Aydın, Ahmet Yalği, Arzu Arıcı, Nil Ergün, Özlem Gündoğdu Ballı, Sibel Dilci, Adile Kul, Eda Yıldız, Fatma Şen, Sevil Çınar,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…