Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Biscolata | Facebook
Biscolata Club bugün (14 Eylül) kapılarını açıyor. Bu haftanın ürünleri: 10 adet Biscolata fotoğraf çerçevesi, 10 adet Biscolata fincanı ve 10 adet Biscolata Starz (10'lu paket).
Carlos önlüğü yok sefer
Şansın bol olsun canım
teşekkürler

bu arada bir dilim kesmezden dün dondurma kazanmışımm çok mutluyum :)))

afiyet olsun

migros tan magnumlarımızı aldık afiyetle de yedik..
allah migrosa zeval vermesin..

enmoda tişörtüm dün geldi. L beden yollamışlar, ben M beden diye formu doldurmuştum..
neyse artık..Ama tişörtlerin kalitesi beni yanılttı,:26: beğendim

ama ama enmodan tişört kazananlar bi fotolasada görsek bariii

gözlerim şenlensin azcık baree

Ya kızlar bu trendyola sinir oldum
hem hediye kazandın diyo hemde kredi kart num.istiyo

19,95 se hırka alayım dedi,hediye çekini ekledim hala kredi kart num diyor ay sevmem ben şeyleri

bende az önce bişey aldım 20 tl hediye çekim varmış 20 tl de karttan çekti. almayacağın varsa da aldırıyolar kandırıyolar hediye çekleriyle :)))

bende az önce bişey aldım 20 tl hediye çekim varmış 20 tl de karttan çekti. almayacağın varsa da aldırıyolar kandırıyolar hediye çekleriyle :)))

şimdi sen 40 liralık bi ürün aldın ,20 lirasımı çekildi karttan canım öylemi anlamalıyım

o zaman bizim karttan para çekilmeyecek
bide güvenilirmi kredi kart numarası falan veriyoz ama

Selam kızlar bugün braun silk-epil 7 den 50 liralık indirim kazandım hepsiburada dan.
Baktım bugün indirimde 250 ye inmiş 50 lirada indrim var 50 ye geliyor. Benim ihtiyacım yok Almak isteyen var mı ? Varsa kodu verebilirim.
(Not: başka bir ürün için kullanılmıyor)

Karısını evde bulamayan adamın dramı : "Saç düzleştiricisi hala sıcak, fazla uzağa gitmiş olamaz.

Nasıl 50 ye geliyo cnm?

şimdi sen 40 liralık bi ürün aldın ,20 lirasımı çekildi karttan canım öylemi anlamalıyım

o zaman bizim karttan para çekilmeyecek
bide güvenilirmi kredi kart numarası falan veriyoz ama

evet 40 tl.lik aldım dediğin gibi oldu. ama kart isteği fatura için olabilir, bende bilmiyorum tam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…