Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

markofoni çeklerinizi kullanmayı unutmayın bugün son ben sütyen aldım 6.90 a geldi bide 2.90 taç havlu utanmadan 3 e de böldürdüm

ben kullanmayacaktım sen söyleyince hadi kullanayım dedim tatile gideceğimiz için 2 hafta sonra oğluma spıderman plaj havlusu aldım Taç tan 4.80 e geldi zaten almam gerekiyodu alışverişe gidicektik bari ucuza denk gelsin dedim taç markalı ama oğlum kullanacağı için umarım iyi çıkar :82:

çekimi kullanamıyorum
telefona tek kullanımlık şifre gelcek diyo gelmedi
ne yapabilirim acep

biraz bekle sonra tekrar almaya çalış ve şifreyi kullanmak için tel kodunu gir olur
bende de aynı sorun olmuştu bu şekilde halletmiştim.

bu dilek kumaş burdan birimi ya kazananların arasında hep görüyorum ne şanslı bi insan ballıoğullarıyla akrabalığımı var acaba anne tarafından falan

bu sanırım fikrimühim, denedimbiliyorum tarzı bi yerden geliyor. çünkü denedikten sonra yorum bırakın dediğine göre...

Biscolata
Biscolata Club bugün (14 Eylül) kapılarını açıyor. Bu haftanın ürünleri: 10 adet Biscolata fotoğraf çerçevesi, 10 adet Biscolata fincanı ve 10 adet Biscolata Starz (10'lu paket).

herkese teşekkürler, bugün benden bu kadar.
topiği baştan sona taradım, ne yazdıysanız uyguladım...
bişiler kazananları tebrik ederim, umarım bir gün ben de bunun haberini vermek için girebilirim buraya

öpüldünüz şekerler :)))

Nesfit Türkiye
Kızlar, Nesfit'in şık spor çantasını kazanmak için yapmanız gereken tek şey, Nesfit girerek "Paylaş Kazan" kısmındaki içeriği paylaşmak. Twitter veya Facebook üzerinden yapacağınız paylaşımlarla çekiliş şansınızı da arttırabilirsiniz.

Nesfit Türkiye | Facebook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…