Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

nıvea Facebook sayfamızdaki çekilişe katılarak 50 adet Q10 Plus Kırışık Karşıtı Şişkinlik Giderici Göz Roll-On'dan birini kazanabilirsin!

Kazananlar
Zeki Sekkin
Seval Adak
Şeyma Duvarcı
Güneş Bayraktar
Burcu Kocabekir
Vildan Turay Kurgan
Pınar Aktaş
Gönül Hasip
Fazilet Gökalp
Seniha Güler
Kazananlar, İstanbul içerisinde aşağıdaki adresten hediyelerini alabilirler. İstanbul dışından kazananların ise adreslerine hediyeleri kargo ile iletilecektir.

Postiga Yayınlarından Hediye Kitap...
Facebook Sayfamızı bu akşam saat 23:00 kadar beğenenler arasında yapacağımız çekilişle tam 10 kişiye Yayın evimizden Çıkan "Otomatik Alice" kitabı hediye.
Arkadaşlarınızla paylaşın,onların da kazanmasını sağlayın.

Postiga Yayınları - Duvar | Facebook

hürriyet aileden kargom geldi vision türkiyeden de bugün kazandım nihayet birde limongodan iki adet elbise aldım 12 tl ye 25 tl indirim çeki kullandım

Ben de kazanmıştım daha önce Vision'dan hani şu 147 tl lik kremlerden. 1 aysonra yolladılar.So kullanma tarihi gelmişti
kremin.Sanırım böyle ürünleri yolluyorlar.Ben özellikle çok dikkat ediyorum son kullanma tarihine!!!

hadi yaa inşaallah öle bişi olmaz bende ne zamandır beğeniyodum çıkmıyodu en sonunda çıktı die sevinmiştim

Postiga Yayınları
Ve evet bu günün kazananları:
*Çiğdem Özer
*Nurhayat Yıldırım
*Pınar Kibar Hacıismailoğlu
*Mert Efe
*İsmail Güneş
*Ata Mert Alkış
*Meliz Ece Obalar
*Serdar Delikanlı
*Berna Karaurgan
*Burcu Aydın Şenyüzlü

Kazanan okurlarımız: info@postigayayinlari.com adresine iletişim bilgilerini gönderebilirler.
kazanan herkese tebrikler.Kazanamayan arkadaşlar ilerleyen günlerde ki yarışmalarımızı takip yeni ve başka kitaplar kazanabilirler.

hadi yaa inşaallah öle bişi olmaz bende ne zamandır beğeniyodum çıkmıyodu en sonunda çıktı die sevinmiştim

Umarım öyle olmaz canım,çünkü kremin kullanım süresi 2 yıldı bana geldiğinde son 2 ayı kalmıştı.Bir de anti aging özelliği vardı,ben de öyle yaşlı olmayınca teredüttüt ettim ve kullanmadım.Yanlış anlama sakın benn sadece deneyimimi paylaşmak istedim tatlım,güzel günlerde kullan hediyelerini

facebook'u olmayana hediye neyin yok mu yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…