Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

arkomenden kazandığım notebook geldi
çok güzel resmini eklicem.... darısı hepinizin başına....

limangoda kargo bedava bugun dedi.. alışveriş yapınca düşmüyor ama. nasıl olcak.
pike alayım dedim karrgo bedava olursa

limangoya şimdi baktım kargo bedava demedi ben de ama çek verdi 10 liralık her alışverişte bir çek kullanıylıyo kızlarr hem kargo hem anlık çek olmaz

limangoya şimdi baktım kargo bedava demedi ben de ama çek verdi 10 liralık her alışverişte bir çek kullanıylıyo kızlarr hem kargo hem anlık çek olmaz

evet cnm aynı anda 2 çek kullanılmıyor. ama bugün kargo bedava diye mail geldsiyse ayrıca indirim kuponuda kulllanabiliyorsunn

istiyorsan benim kuponu yollayayım bide bedava kargoyu kullanırsın

10 tl bana da verdi . sağol cnm . ama kargo bedava olmuyor.

cnm ben alışveriş yaptım sonra bugun kargo bedava bide 7 tl çek verdi.
sonra 10 tl kazandınız yazdı. ama kargo bedava olmuyor..
ikisi olmuyor demekki :S :97:

her alışverişten sonmra 7 liralık kargo bedava çeki veriyor zaten canım bir daha yap bir daha vericek. ödeme yaparken kullanmak istediğim çekler var oradan 7 liralık olanı seçersen hesaptan düşüyor görürsün zaten

trendyoldan size kupon geliyor mu kızlar bana limangodan ve markafoniden sık sık geliyor ama trendyoldan hiç gelmiyorrr:96::96::96:

evt cnm 7 tl alışverişten sonra hep veriyor kargo da bedava diyor ama. kargo olmuyor.
7 tl düşüyor 10 tl de verdi o da düşüyor ,kargo düşmüyor :)
e nıye bedava kargo dedı ozamann P

ayyy ne çok düşüyor düşmüyor demişim hihii :)))))

trendyol banada gelmıyor hiç. :s

Son düzenleme:

canımcım zaten limangonun kargosu 7 tl e sana 7 tele kargo bedava çek veriyor bir kullanımlıkk. alışverişte o düşüyorsa zaten sana kargo bedava oluyor böylelikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…