oo maşallah ne güzel hediye valla bze ancak kıyrtırık deterjan numunesi gelirarkomenden kazandığım notebook geldi
çok güzel resmini eklicem.... darısı hepinizin başına....
kızlar baksanıza new beauty açıklama yapmış bide utanmadan
NewBeauty Türkiye Evet Ece hanım son kullanma tarihi 09/11'dir. Burcu Hanım haklısınız tabi az kalmış durumda ancak halen kullanabilirsiniz ürünü, son kullanma tarihi geçmiş değil.
azmin zaferigüle güle kullan canım
Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
limangoda kargo bedava bugun dedi.. alışveriş yapınca düşmüyor ama. nasıl olcak.
pike alayım dedim karrgo bedava olursa
limangoya şimdi baktım kargo bedava demedi ben de ama çek verdi 10 liralık her alışverişte bir çek kullanıylıyo kızlarr hem kargo hem anlık çek olmaz
istiyorsan benim kuponu yollayayım bide bedava kargoyu kullanırsın
limangoya şimdi baktım kargo bedava demedi ben de ama çek verdi 10 liralık her alışverişte bir çek kullanıylıyo kızlarr hem kargo hem anlık çek olmaz
10 tl bana da verdi . sağol cnm . ama kargo bedava olmuyor.
cnm ben alışveriş yaptım sonra bugun kargo bedava bide 7 tl çek verdi.
sonra 10 tl kazandınız yazdı. ama kargo bedava olmuyor..
ikisi olmuyor demekki :S :97:
trendyoldan size kupon geliyor mu kızlar bana limangodan ve markafoniden sık sık geliyor ama trendyoldan hiç gelmiyorrr:96::96::96:
her alışverişten sonmra 7 liralık kargo bedava çeki veriyor zaten canım bir daha yap bir daha vericek. ödeme yaparken kullanmak istediğim çekler var oradan 7 liralık olanı seçersen hesaptan düşüyor görürsün zaten
nivea bugün yine aradı beni,geldi mi kargonuz sorun var mı diyemerci kuşş
evt cnm 7 tl alışverişten sonra hep veriyor kargo da bedava diyor ama. kargo olmuyor.
7 tl düşüyor 10 tl de verdi o da düşüyor ,kargo düşmüyor :)
e nıye bedava kargo dedı ozamannP
ayyy ne çok düşüyor düşmüyor demişim hihii :)))))
trendyol banada gelmıyor hiç. :s
canımcım zaten limangonun kargosu 7 tl e sana 7 tele kargo bedava çek veriyor bir kullanımlıkk. alışverişte o düşüyorsa zaten sana kargo bedava oluyor böylelikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?