Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Özsüt
Tiramisu kazanan takipçilerimiz: @memindefne @yurtogluharun @sevcanm @melisa_urgan @gittigelmiyor Tüm takipçilerimize sonsuz teşekkürler!

Jimmy Key
Jimmy Key severler için bugün bir yarışma düzenliyoruz! Saat 16:30’da soracağımız soruya doğru cevabı veren ilk kişiye sürpriz bir Jimmy Key hediye ediyoruz!

Haribo Altın Ayıcık Avından kazandığım okul çantası geldi
harika bişi oğlumda bayıldı sürelki onunla evin içinde gezip duruyo gezmeci bebe duyanda hiç oyuncak almıyoz sanır

oh oh güle güle kullansııın ben o yarışmayı fark ettiğimde tıklıcak kutu kalmamıştııı :)

kızlar valla saray halıyı kazandıktan sonra bütün kısmetlerim kapandı şu an sadece sinema veya konser bileti kazanıyorum daha önce kazandıklarımda gelmiyor ülker çikolatam ve hesap makinelerim 8x4 lerim new beauty kremim protexim ve hatırlayamadığım bir iki şey daha vardı gelmiyor bir türlü.

ben isterim :)) bana yukletirmisn

Haribo Altın Ayıcık Avından kazandığım okul çantası geldi
harika bişi oğlumda bayıldı sürelki onunla evin içinde gezip duruyo gezmeci bebe duyanda hiç oyuncak almıyoz sanır

tatlim hangi kargo getirdi, bende ayni cantadan kazanmistim ve hala gelmedi, bugun mng kargo gelicekmis sms geldi, insallah cantam gelir

bu akşam rafet el roman konserine 2 kişilik biletim var gidemiyorum kimseyede devredemiyrum çünkü oradaki yetkiliden kimlikle almam gerekiyrmuş yandı biletler

Fairy Türkiye
Keşke yepyeni bir mutfağım olsa" diyenler!
Fairy'den bir kişiye yepyeni bir mutfak!
Lezzetine ve tecrübenize en güvendiğiniz et yemeği tarifinizle yarışmamıza katılın, 10.000 TL lik hediye çeki ile mutfağınızı baştan aşağı yenileyelim!
Fairy > En Güzel Etli Yemekler Yarışması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…