Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar facete kampanyalarla uğraşanlara bakıyorum hep isimlerinin yanında (hgk) yazıyor ne anlama geliyor hgk merak ettim?:44::44::26::26:

güle güle kullansın oğluşun güzeldi plaj havlularıda iyi tatiller şimdiden

Içimden bısı anladınızmı ?

Kampanya tarihleri arasında, Türkiye genelindeki tüm Migros, Migros 5M, Macrocenter ve Tansaş Mağazaları'ndan tek seferde 10.-TL ve katları tutarında (her 10.-TL için 1 çekiliş hakkı) tüm Ülker İçim ürün çeşitlerinden satın alan müşterilere, Migros Ticaret A.Ş. tarafından kart kayıtlarındaki kayıtlı gsm numaralarına (her 10.-TL için 1 şifre) ücretsiz olarak SMS yoluyla gönderilecek şifreyi ad soyad, adres, e-mail adresi ve gsm no bilgileri ile birlikte İçim | Facebook adresli uygulama sayfasına ücretsiz giren Money Club Kart, Money Visa veya Money Club Kart özellikli (Migros Club Kart, Money Club Pro Kart, Koç Ailem, Money Club & More, Servis Kart, Money Club Logolu Shell Club Smart Card) kart sahibi gsm operatörü kullanıcılarına çekiliş hakkı verilecektir.

limangodan kargo bedavayken aldığım babetlerin biri 38 biri 37 geldi işin yoksa uğraş...

migrosta bugün başlayan kampanyalara bakın.hundai çekilişi var.10tllik bisküvi ve kek alışverişi diyor

Yeni bir 25 TL değerinde hediye çeki kodu

evimo.com'da 50 TL ve üzeri alışverişlerde 25 TL yerine geçen hediye çeki kodu ilk kullanan kişinin olacak.

15768891305095457

Son kullanma tarihi 20 Eylül. Hediye çeki kodunu grupfoni kısmına yapıştırınız.

Keyifli alışverişler dileriz.

gıttım 10 tl lık ıcım ayran aldım ve cekılıse katıldım sansıma artık
bugun gece son.......

teşekkürler yeni kampanyalar içinn

:

sedackk gitti paralar yanee desenee:97:

kazanmışım

Kızlar Bugün Migrostan Tavuğumu aldım.hiç zorluk çıkarmadılar.Şimdi pişiriyorum.Buyrun hep birlikte yiyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…