ben isterim ama özel mesaj yazamıyorumki
kızlar facete kampanyalarla uğraşanlara bakıyorum hep isimlerinin yanında (hgk) yazıyor ne anlama geliyor hgk merak ettim?:44::44::26::26:
ben kullanmayacaktım sen söyleyince hadi kullanayım dedim tatile gideceğimiz için 2 hafta sonra oğluma spıderman plaj havlusu aldım Taç tan 4.80 e geldizaten almam gerekiyodu alışverişe gidicektik bari ucuza denk gelsin dedim taç markalı ama oğlum kullanacağı için umarım iyi çıkar :82:
kızlar facete kampanyalarla uğraşanlara bakıyorum hep isimlerinin yanında (hgk) yazıyor ne anlama geliyor hgk merak ettim?:44::44::26::26:
Içimden bısı anladınızmı ?
Kampanya tarihleri arasında, Türkiye genelindeki tüm Migros, Migros 5M, Macrocenter ve Tansaş Mağazaları'ndan tek seferde 10.-TL ve katları tutarında (her 10.-TL için 1 çekiliş hakkı) tüm Ülker İçim ürün çeşitlerinden satın alan müşterilere, Migros Ticaret A.Ş. tarafından kart kayıtlarındaki kayıtlı gsm numaralarına (her 10.-TL için 1 şifre) ücretsiz olarak SMS yoluyla gönderilecek şifreyi ad soyad, adres, e-mail adresi ve gsm no bilgileri ile birlikte İçim | Facebook adresli uygulama sayfasına ücretsiz giren Money Club Kart, Money Visa veya Money Club Kart özellikli (Migros Club Kart, Money Club Pro Kart, Koç Ailem, Money Club & More, Servis Kart, Money Club Logolu Shell Club Smart Card) kart sahibi gsm operatörü kullanıcılarına çekiliş hakkı verilecektir.
dolucanın bu ay ki sorusu
Doluca Ağustos Ayı Ödüllü Testi
Fotoğraftaki yapıyı doğru tahmin edin, günübirlik Yedigöller turuna çekilişle iki kişilik katılım hakkı kazanma şansı yakalayın.
Çekiliş Tarihi: 20.09.2011
Yarışmaya katılabilmek için üye olmalısınız.
Bil Kazan Yarmas : DEEP NATURE Travel
Deepnature BİL KAZAN
Yeni soru yayınlanmış
Johnson's baby'den sürpriz hediyeler kazanın! | Bebek | BEBEK | Bebisler.com
Soru:
Bebeklere yapılan ilk aşı hangisidir?
A) Verem aşısı
B) Çocuk felci aşısı
C) Hepatit B
D) Kızamık, Kızamıkçık, Kabakulak
Cevap Hepatit B
üye olmak gerekıoyor sız uyemısnız e kolay dıe bı uyelık sayfası cıkıor sakıncası yoktur uamrım üye olmamım
Postiga Yayınları
Ve evet bu günün kazananları:
*Çiğdem Özer
*Nurhayat Yıldırım
*Pınar Kibar Hacıismailoğlu
*Mert Efe
*İsmail Güneş
*Ata Mert Alkış
*Meliz Ece Obalar
*Serdar Delikanlı
*Berna Karaurgan
*Burcu Aydın Şenyüzlü
Kazanan okurlarımız: info@postigayayinlari.com adresine iletişim bilgilerini gönderebilirler.
kazanan herkese tebrikler.Kazanamayan arkadaşlar ilerleyen günlerde ki yarışmalarımızı takip yeni ve başka kitaplar kazanabilirler.
Kızlar Bugün Migrostan Tavuğumu aldım.hiç zorluk çıkarmadılar.Şimdi pişiriyorum.Buyrun hep birlikte yiyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?