Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

orkid kampanyasından kazandığım laptop az önce geldi kızlar:)))çok güzel bişey:)))umarım hepiniz güzel hediyeler kazanırsınız:)

yazıldımı bilmiyorum ama migrosda tıkla kazan kampanyası var.çikolatalı kruvasan veriyor.kampanya bugün gün içinde başlayacak.

orkid kampanyasından kazandığım laptop az önce geldi kızlar:)))çok güzel bişey:)))umarım hepiniz güzel hediyeler kazanırsınız:)

güle ggüle kullan canım darısı basımıza ınsallah ne gusel ya hem sanslısnız heömde anlıyorsunz bende baslıcamda yapamıyorum daha

Hayat Magazin 8. sayı anketimize katılıp hediye kazanan talihliler aşağıdadır.

Tülay Ergüzel Birici

İstanbul

Fatma Çetin

Karabük

Hande Şen

İstanbul

Bedriye Özsöylemez

Konya

Gülsüm Donduran

İzmir

Şebnem Çekici

İstanbul

Kübra Hoşdil

İzmir

Zerrin Yıldırım Erdal

Ankara

Adem Doğan

Bolu

Melike Gülbayrak

Bilecik

Nimet Kurşun

İstanbul

Mehmethan Özben

Denizli

Mesut Tanyeri

Bursa

İnciser Gök

Kocaeli

Cem Küçükçelebi

Karaman

Yonca Demirbaş

Kocaeli

Nermin Güngör

İstanbul

Yasemin Kılınç

Edirne

Fatih Kara

Gaziantep

Şengül Bağcı

İstanbul

Sevim Başaran

Gaziantep

Evren Ercan

İstanbul

Gamze Kankavi

İstanbul

Nihal Kolcular

Kırklareli

İpek Ak

İzmir

Burak Arslan

Kocaeli

Pelin Koroş

Antalya

Merve Özcan

Trabzon

Deniz Yılmaz

İstanbul

Ahmet Karapıçak

İstanbul

Ebrar Dağdelen

Manisa

Mehmet Damar

Bursa

Ayşenur Erek

Ankara

Dilek Demirci

İstanbul

Adem Boyraz

Kayseri

Nihal Küçükpazarlı

Ankara

Özer Baykuş

İstanbul

Mehmet Ekici

Kocaeli

Zeynep Yılmaz

Gaziantep

Yeliz Beler

İstanbul

Özlem Beçenek

İstanbul

Nilüfer Altıntaş

Denizli

Cansel Kırcalı

İzmir

Ayşe Günay

İstanbul

Arzu Akdağ

İstanbul

Salih Özokur

Antalya

Mehmet Kemal Çakır

İstanbul

Nuran Şenuysal

Antalya

Rukiye Çelik

İstanbul

Nurten Tabanlı

İstanbul

CANBEBE
ÖDÜLLÜ FACEBOOK YARIŞMAMIZ BAŞLADI!
Birinci ve ikinci Sony Mp3 Player, üçüncü ve dördüncü Kraft Baby Monitor kazanacak. Beşinci ise, Canbebe’den sürpriz hediye sepeti ile ödüllendirilecek.
Hemen başlamak için tıklayın:
CANBEBE - Yarışma | Facebook

Vision Türkiye
YENİ HEDİYE ÜRÜNÜMÜZ

Bugün bir üyemize YENİ ÜRÜNÜMÜZ Healthy Kiss Day hediye ediyoruz. Vision'ın bu mucize ürünü iletiyi beğenenler arasında çekilişle bir üyemize hediye, çekiliş bugün 22:00'de

faceye vision turkiye yazın

Homend
Sevgili takipçilerimiz, 23 - 27 Eylül tarihlerinde Tüyap Fuar Merkezi İstanbul'da düzenlencek Zuchex Fuarında 7. Hall'de Homend standında sizleri bekliyor olacağız. Bugün Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadında Fenerbahçe'nin kiminle saat kaçta maçı olduğunu, isim-soyisim, telefon ve adres bilgileriyle hmdpaz@homend.com.tr adresine gönderen 1., 10., 20., 50., 70., 100., 150., 200., 300. ve 350. kişilere ZUCHEX davetiyesi hediye ediyoruz

ben de kartlarımı iptal ettirmiştim,
garanti, bonus yükleyip tekrar göndermişti kartımı.
benim herifte iptal ettir ettir deyip durdu, iptal ettirdim dedim, ama ettirmedim.:18:.
napiiiim.. bende onu kullanıyorum limangoda falan..:26:
her zaman da doğruyu söylemek gerenkmez..accık pempiş şeylerde olsun yaaaniii..:103:

benim 3 gün sonra geldi ama migros vermedi dondurmamı onlara öyle bi bilgi ulaşmamış

ayın 16 sında kazanmıştım bakalım ne zaman gelir bueda migros yok eşim alcak işyerinin ordan inşallah sorun çıkmazda alıverir yoksa uğraşmaz kuponu falan yırta r atar vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…