Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

şok marketlerin money ortaklığı sona ermiş.kazanılan money paralar artık şok marketlerde kullanımayacakmış.sanırım kazanılan indirimlerde kullanılmayacak.

protexe ben de ilk gün katılıp kazandınızı görmüştüm. hatta ilk önce kendim adıma sonra eşim adına katılmıştım.
ona dün paket geldi. bana yok. herhalde çekiliş yapmışlar. çok saçma.

Yarışmamıza katılıp, formu eksiksiz dolduran ve sistemimize başarıyla kaydolarak hediye hakkı kazanan kullanıcılarımız listemizde yerini almıştır. Hediyeleri adreslerine ulaştırılmaktadır. Ödül kazanan takipçilerimizi tebrik ederiz. Yarışmamıza katılıp ödül kazanan diğer yarışmacılarımızın listesi de bu hafta içinde sayfamızda yer alacaktır http://www.facebook.com/profile.php?id=100001857440504#!/ProtexTurkiye

Son düzenleme:
protexın yaptıgı acıklama hıc ınandırıcı gelmedı
madem herkes kazandı kazananları yayınlasalardı
parca halınde yollucaz deselerdı
nedır bu yaptıkları sımdı
3 hesabında 3u yok lıstede
form doldurmayıda cok sukur eksıksız bır sekılde doldurmayı bılıoruz

Özsüt
Bugün saat 14.00'te Twitter'dan yazacağımız mesajı yarın 14.00'e kadar retweet edenler arasından 5 kişi Özsüt'ten Tiramisu kazanacak!

Hayatımızda ilk kez form dolduruyoruz sanıyorlar galiba ne kadar sıkı kampanyacılar olduğumu bilseler böyle talihsiz bir açıklama yapmazlar form bizim işimiz

Sabun köpükleri ne olacak

MaxiMui
Yeşil şirin mi şirin kurbiş banyo süngeri bu GÜNÜN HEDİYESİ! Günün sorusunu doğru cevaplayan MaxiMui dostlarından 1 şanslı ve çocuğu için seçtik. Bol köpükler:)
MaxiMui | Facebook

Hayatımızda ilk kez form dolduruyoruz sanıyorlar galiba ne kadar sıkı kampanyacılar olduğumu bilseler böyle talihsiz bir açıklama yapmazlar form bizim işimiz

Sabun köpükleri ne olacak

resmen salak yerıne koyuolar
ılk once katıldıgımızdada böle yaptılar
once herkese tebrıkler kazandınız urunlerınız en kıs azmanda adresınııze yollanacaktır yazdı
sonra kıvırdılar 50 kısı dıye
sımdı gene cogu kısı yok lıstde
gene yazmıslar gerı kalanlarda yakında lıstede yayınlanacak dıye

arkadaşlar bana bir cep numarasından mesaj geldi şimdi tebrikler fotoğraf makinesi mp5 kazandınız diye,:26:neyin nesidir bilen var mı?

Dolunay Soysert'le Zorlu Kirlerin Peşindeyiz
Başladık! Saat başı 4 hediye çekilişimizde kazananlar her saat başı sitemizden duyurulacak. Bir ay boyunca devam edecek kampanyamıza istediğiniz zaman şifre ve kasa fişi numarasını girerek katılabilirsiniz. Siz de katılın, bu görülmemiş fırsatı kaçırmayın!

Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al

işin içinden çıkamayacaklarını anladılar kıvırma yolu arıyolar

arkadaşlar bana bir cep numarasından mesaj geldi şimdi tebrikler fotoğraf makinesi mp5 kazandınız diye,:26:neyin nesidir bilen var mı?

maıl falan gelmedımı kazandınız falan dıye
hem fotograf makınesı hem mp5 :)

bnada gecen seda sayanpepsı reklamından 10bın kısının ıcınden 9. oldun
20bın tl kazandın bızı arayaraktan ucretıne ulas falan yazdı :)
borcu harcı ıhtıyacı olan varsa verım

Maggi Türkiye
Lezzet Meraklıları bu ay MAGGI'li LEZZETLER ile yarışıyor..

Hem yeni lezzetler ile sevdiklerinize süprizler hazırlayın hem de yaratıcılığınızı kullanarak yepyeni MAGGI'li tarifler hazırlarken hazırladığınız tariflerinizi bizimle paylaşarak 200 TL değerinde HEDİYE ÇEKİ kazanın!!!
Giriş için Facebook'ta Lezzetler Yarışıyor | Facebook

yok mail falan gelmedi,uğraşmadılar demekki maille hemen göremem diye,sanırım beni düşündüler,kızcağız hemen hediesini alsın direk cebine mesaj atalım dediler zaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…