Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

yurtiçi kargoya bişi gelmiş ama eve getirmiolarmış telefon ihbarlı dedi ne ki bu yaaaa insan eve getiriir

yurtiçi kargoya bişi gelmiş ama eve getirmiolarmış telefon ihbarlı dedi ne ki bu yaaaa insan eve getiriir

carte dor kazanmışmıydın? benimkide öyle geldi şubeye gidip aldım :) dönüştede migrosa uğradım tabi :))) hemencik aldım veee yedimm.. afiyet olsun sanada şimdiden :)

günaydın kızlar iyi sabahlarrr benimde protex listesinden adım yok abim yengem benim ve diğer hesaptan yine kendime dodurdum hiçbiri yok sonra arkadaışma söyledim onun adı var ve gitti ürünleri nasıl oluyor bu şimdi anlamadım

kazananlar listesinde adım var ama nekazandım bilmiyorum:26:

Protexim geldi sonunda ama işin tuhaf tarafı ilk önce kendim ve annem adına katıldım ilk gün listesinde yokum.Ertesi gün de eşim adına katıldım onun adı listede vardı ve o geldi çok garip.Ama gelenler çok güzel.İnşallah kaydı alınan herkese gelir.Ülker hesap makinaları da geldi bu arada sanırım dağıtım başlamış..

Geçtiğimiz haftanın Pazartesi günü içeriğini paylaşarak Nesfit Kit'i kazanan talihlileri aşağıdadır.
Hepsini tebrik ederiz.
Hediyeleriniz en kısa zamanda elinize ulaşacaktır.

Burcu Balaban
Banu Aykaç
Derya Erhan
Sinem Yildiz Balaban
Nuriye Senol Kiliç
Elif Erol
Fatih Uçar
Fatma Salmanoglu
Tugçe Varlica
Tugba Sari
Yasin Demir
Murat Eser

kazandımmmmmmmmmmmmmmmm

Protex den kazandığıma adım kadar eminim yarışmayı ilk görüp katılanlardanım daha bir kaç kişi katılmıştı hemen yarışmayı topikte de duyurdum ama listede benim adım yok

güle güle kullan canım :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…