yok mail falan gelmedi,uğraşmadılar demekki maille hemen göremem diye,sanırım beni düşündüler,kızcağız hemen hediesini alsın direk cebine mesaj atalım dediler zaar
yok mail falan gelmedi,uğraşmadılar demekki maille hemen göremem diye,sanırım beni düşündüler,kızcağız hemen hediesini alsın direk cebine mesaj atalım dediler zaar
sakın kanmayın o msja bana sık sık geliyor gelen numarayı google'a yazınca zaten çıkıyor ne varsa ortaya.dolandırıcı onlar
n eduyarlı ınsanlar var
hemen al hedıyenı fazla bekleme :)
gıtmısken benım 20bın tl yıde kap gel
taksı parasını al ıcınden
tamam canım paranı alayım ben sana bir ara uğrararım
senıde doandırıcı olarak yayınlarım buracıkta :)
saka yaptım askıtommmmmmmmhayırrrr ben dolandırıcı değilim beni bilen bilir buracıkta
1-Anne terliği- kertenkele-Thales-korkutmaya çalıştıkları da kedi
2-Metronom-Çinliler-Kas gücü-Thales-Kedi (Korkutmaya çalıştıklari)-Kertenkele
3-metrodan elde edilen enerjinin nasıl kullanılacağı
doğru cevaplardan bazıları bunlarmış kızlar..başka siteden buldum
1-Anne terliği- kertenkele-Thales-korkutmaya çalıştıkları da kedi
2-Metronom-Çinliler-Kas gücü-Thales-Kedi (Korkutmaya çalıştıklari)-Kertenkele
3-metrodan elde edilen enerjinin nasıl kullanılacağı
doğru cevaplardan bazıları bunlarmış kızlar..başka siteden buldum
Bana da gelmişti.Karşımda polis komşum var dolandırıcıların bir numarasıymış.Sakın sakın ha itibar etmeyiniz diye söyledi.arkadaşlar bana bir cep numarasından mesaj geldi şimdi tebrikler fotoğraf makinesi mp5 kazandınız diye,:26:neyin nesidir bilen var mı?
canım hafta sonları katılırsın bizi terk etme hemenArkadaşlar artık işe gidicem ücretsiz iznim bitti.Elveda yarışmalar elveda sizee :97::97:
kızlar şu metronun enerjinin kısa tarihi soruları ne menem bişey ,bi türlü doğru cvp veremiyorum..
kettle diyorum olmuyor,helikopter diyorum olmuyor..
1 defa doğru cvp verdim o kadar..
olur tatlım..:13:canım hafta sonları katılırsın bizi terk etme hemen
tatlı gacı soruları buraya da kopyala beraber çözeriz ben hiç yanlış yapmıyorum artık videoyu izlemeden cevap verebiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?