Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

yok mail falan gelmedi,uğraşmadılar demekki maille hemen göremem diye,sanırım beni düşündüler,kızcağız hemen hediesini alsın direk cebine mesaj atalım dediler zaar

sakın kanmayın o msja bana sık sık geliyor gelen numarayı google'a yazınca zaten çıkıyor ne varsa ortaya. dolandırıcı onlar

yok mail falan gelmedi,uğraşmadılar demekki maille hemen göremem diye,sanırım beni düşündüler,kızcağız hemen hediesini alsın direk cebine mesaj atalım dediler zaar

n eduyarlı ınsanlar var
hemen al hedıyenı fazla bekleme :)
gıtmısken benım 20bın tl yıde kap gel
taksı parasını al ıcınden

n eduyarlı ınsanlar var
hemen al hedıyenı fazla bekleme :)
gıtmısken benım 20bın tl yıde kap gel
taksı parasını al ıcınden

tamam canım paranı alayım ben sana bir ara uğrararım

kızlar şu metronun enerjinin kısa tarihi soruları ne menem bişey ,bi türlü doğru cvp veremiyorum..
kettle diyorum olmuyor,helikopter diyorum olmuyor..
1 defa doğru cvp verdim o kadar..

QUOTE=TatLiGaci;20986124]kızlar şu metronun enerjinin kısa tarihi soruları ne menem bişey ,bi türlü doğru cvp veremiyorum..
[/QUOTE]

bnde 2 gun boyunca hep yanlıs cevp verdım dun dogru verdım hepsıne
cekılıs hakkı kazandım

1-Anne terliği- kertenkele-Thales-korkutmaya çalıştıkları da kedi
2-Metronom-Çinliler-Kas gücü-Thales-Kedi (Korkutmaya çalıştıklari)-Kertenkele
3-metrodan elde edilen enerjinin nasıl kullanılacağı

doğru cevaplardan bazıları bunlarmış kızlar..başka siteden buldum

aynen öle
katıl kazan ınsallah :)

bnde 4 hesaptan katıldım bakalım
sonum protex gıbı olmasında

arkadaşlar bana bir cep numarasından mesaj geldi şimdi tebrikler fotoğraf makinesi mp5 kazandınız diye,:26:neyin nesidir bilen var mı?
Bana da gelmişti.Karşımda polis komşum var dolandırıcıların bir numarasıymış.Sakın sakın ha itibar etmeyiniz diye söyledi.

Arkadaşlar artık işe gidicem ücretsiz iznim bitti.Elveda yarışmalar elveda sizee :97::97:
canım hafta sonları katılırsın bizi terk etme hemen

kızlar şu metronun enerjinin kısa tarihi soruları ne menem bişey ,bi türlü doğru cvp veremiyorum..

tatlı gacı soruları buraya da kopyala beraber çözeriz ben hiç yanlış yapmıyorum artık videoyu izlemeden cevap verebiliyorum

canım hafta sonları katılırsın bizi terk etme hemen

tatlı gacı soruları buraya da kopyala beraber çözeriz ben hiç yanlış yapmıyorum artık videoyu izlemeden cevap verebiliyorum
olur tatlım..:13:
bugün hepsini yanlış cvpladım..kısmet yarına artık..
yarın cvplarız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…