Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

düne kadar bende hep çekiliş hakkı kazandım ama bu gün cins sorular çıktı bu günkü sorular hiç sorulmamış sorular

allah allah:44: bugünkü dediğin gece 12 den sonra cevapladığım sorulardı sanırım..evet biraz değişikti..
ama bildim yahuuu:87::87:

kızlaar az önce 1 koli panda dondurmam geldi içinde 24 tane maraş cup dondurma var pandaya ve pandayı paylaşan arkadaşlara çoook teşekkür ederim

vayyy 5 üye 11 ziyaretçi...:18::18::18::18: harikasınız ziyaretçiler varsa bildiğiniz kampanyalar bizede söyleyin bilgilerimizi paylaşalım paylaştıkça çoğalalım...:89::89:

kızlar az önce lezzetbaşından aradılar lokanta mı işletiyosunuz dediler bende yok kendi çapımda bişeyler yapıp satıyorum dedim
numunelerimi yollayacaklarmış

Fotoğraf gönderiyoduk ya hani eti'li ordan canım,hemen de geldi daha açıklanalı 2 gün oldu..
hımmmm afiyet olsun canım ben katılmamıştım ona :)))
kızlar az önce lezzetbaşından aradılar lokanta mı işletiyosunuz dediler bende yok kendi çapımda bişeyler yapıp satıyorum dedim
numunelerimi yollayacaklarmış

seni zeki seniiiiiiii :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…