Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlaaar panda dondurma kazananlara sesleniyoruuuuuuum
sizin fotoğraflarınızı çektiler mi benimkileri çekeceklermiş sakata gelmeyelimde

1 ) Kampanya Izmir 2 ) mesude aybar 3 ) Ayşe Demirbay 4 ) Burcu Kazan 5 ) Fidan Demir 6 ) Yasemin Çavuş Ateş 7 ) Ayşegül Hasip 8 ) Mavilim Hgk 9 ) Ümran Saçıkara Bilgili 10 ) Bahar Aşcıoğlu NESTLE KAZANANLARI

ya trendyol da 10 lira çekim var acaba bunu markafoni ile takas yapabilecek var mı? öyle bişey olur mu ki

kızlarrr blogumda 276 tl degerinde canta hediyesi için son 1 hafta katılmayan kalmasınnn

nestle bizii daha piyasaya çıkmamış deüşük ürünleriyle zehirlemesin kızlar

bu hafta metrodan hiç çekiliş hakkı kazanamadım hem eşim hem kend,i faceem nasıl iş anlamadım :26::26::26::26:

EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN;
ÖNEMLİ DUYURUUUUUUUUUUUUUUU

Facebook Cuma gününden itibaren tüm özel resimlerimizi reklam kuruluşları ile yayınlama hakkına sahip olacak! O yüzden profilinizdeki reklam bölümünü Kilitlemeniz gerekiyor. Bunun İçin: 1- "Hesap" bölümünden ..."Hesap ayarları"na girin. 2- Facebook re...klamları'na basın. Giriş Yap | Facebook 3- "Üçüncü şahıs reklam ayarlarını düzenle" ye ve yine aynı yerdeki "Sosyal reklamlar ayarlarını düzenle" ye girin! 4- Her 2 girdiğiniz bölümde "Sadece arkadaşlarım" yazan yeri "Hiç kimse"ye çevirin. 5- " Değişiklikleri kaydet"e basın! AYRICA PROFİLİNİZDE BU YAZIYI PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARINIZDA HABERADAR OLSUN..
EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ | Facebook
Ekleyen: EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

Sonysepetim
Merhaba Sonysepetim takipçileri.Yarışmamız 2 Ekim Pazar Saat 24:00'da sona eriyor.Sizde Sony'e olan ilginizi,bağlılığınızı,tutkunuzu,en şiirsel veya en özgün halde yazın, duvarımızda paylaşın,yarışmamıza katılın.Önemli Not; Sözlerinizin 1 cümleden oluşmasına dikkat edin... "İyi eğlenceler"
5 · Beğen · · Paylaş · yaklaşık bir saat önce

NewBeauty Türkiye
Bugünkü sorumuzun doğru cevabı için aşağıdaki linkten faydalanabilirsiniz. Doldurmadıysanız katılım formumuz için; http://kkkkkkk/qkPUMG

Tekin Acar Cosmetics
Fan di FENDI tıkla kazan uygulamamız tüm hızıyla devam ediyor!

markafoni
Stiline güvenenler, en iyi kombini ben yaparım diyenler sokaktanemoda.com'da stil yarışmamız başladı! Birinciye 500 TL, ikinciye 300 TL, üçüncüye 200 TL ve markafoni Blog ödülü olarak da 50 TL hediye. Ben doğuştan modacıyım diyenleri hemen sokaktanemoda'ya bekliyoruz.

Son düzenleme:
1 ) Kampanya Izmir 2 ) mesude aybar 3 ) Ayşe Demirbay 4 ) Burcu Kazan 5 ) Fidan Demir 6 ) Yasemin Çavuş Ateş 7 ) Ayşegül Hasip 8 ) Mavilim Hgk 9 ) Ümran Saçıkara Bilgili 10 ) Bahar Aşcıoğlu NESTLE KAZANANLARI

heyyoooo kazanmışım.
.ilk saniyelerde rastladım soruya, eşimin profilindeydim..
hemen 1909 muydu neydi verdiğm cevap.. soruyu bi okudum ki türkiyede ilk çikolata fabrikasını sormuş..
bi çırpıda kendi profilimden cevapladım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…