Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ne çok şey kazanmışınız tebrikler arkadaşlar:81:ben sadece doğadan bide bioder numuneler göndermişti başkada bişey kazanamadımnestleyi cevapladım bakalım sonuç ne olacak:44:

bu arada en iyi ve ilgili firmaları söylemek istiyorum kazandığım şeyleri hemen ulaştıran ulaşmadığında ilgilenenler ve memnun olduklarım(nivea,arko men,keraste,vaselin,eti,playskool,hürriyet aile,veet)şimdilik hatırladıklarım :81:

sağol canım

peki bunlardan numunemi istedin :26:numune isteyipte gelenler varsa yazarmısın

en berbatlarıda ben sölemek ıstıyorum
basta
ülkerrrrr
new bet.
celan start turkıye
hc ılgılenmedıler ve hedıyelerım yok

Clinique Türkiye
Herkes nelerden kurtulmak istediğini yazdı, üstelik Even Better Clinical kazanma şansı yakaladı!

Siz hala paylaşmadıysanız hemen uygulamamıza girin ve cevabınızı paylaşın, siz de kazanma şansı yakalayın!

Clinique Türkiye - Kurtul Gitsin | Facebook

Cevabınızın değerlendirilmeye alınması için uygulamamızda paylaşmanız gerektiğini unutmayın :)

ArkoMen - Adam Gibi Bakım
Two Nations Cup'ta Anadolu Efes, Fenerbahçe Ülker, Olimpiakos ve Panathinaikos karşı karşıya geliyor! Sen de yarın "Arko Men ile Ödüllü Soruları" yanıtla, bu heyecana bilet kazanma fırsatı yakala! Bizi takip etmeye devam et! Two Nations Cup'la ilgili ayrıntılı bilgi için; Two Nations Cup

ülker mutlu bayramda kazanılan hedıyeler dagıtılmaya baslanmıs
bakalım bana ne zamn gelecek

bugün dolucadan banada kitap göndermişler neyseki kapalı poşetteydi..aldığım gibi çöpe attım

Bugece sonuna kadar geçerli , limango 7 TL kargo çekim var , demindir bişey alıyorum , geliyo , onlada aldım gene geldi falan filan bıkmak geldi artık dünden beri 6 oldu aldıklarım ihtiyacı olan varsa mail adresini mesaj atsın yollayım 7 TL kargo çekini hayrını görün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…