nasıl kazandınız acaba sadece üyemi oldunuz yoksa yarışmamı vardı.
formu dolduran her 20. kişiye ödül şeklinde bir uygulaması var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl kazandınız acaba sadece üyemi oldunuz yoksa yarışmamı vardı.
canım bilmişlik taslıyomuş gibi algılamazsan bi şey söylücektim sir ağdalar aynı yere 2 den fazla sürülürse bu dediklerini yapıo öyle mi yaptın acaba
YARIŞMAYA KATILMAK İÇİN BU BAĞLANTIYI PROFİLİNİZDE PAYLAŞMANIZ YETELİ.PAYLAŞTIĞINIZDA LİSTEDE İSMİNİZİ GÖRECEKSİNİZ.
*DAHA ÖNCE PAYLAŞMIŞ OLANLAR YARIŞMAYA KATILMIŞLARDIR.
I LOVE SHOES sayfa adı
kızlar coca colanın kırmızı kasadiye bir kampanyası var. kutu ve şişelerin kapaklarındanki kodları internet sayfasına girerek puan topluyorsunuz ve ordaki ürünlerden biri alıyorsunuz
tşkrler paylaşım için ama
çok saçma bir uygulama cnm ya
:/
bir adet kapak için 3 puan yazılıyor siteye
ve 45 puandan aşağı hediye yokk ne saçmaa hergün bir cola içmem lazımkii 40 puan yapıyım ne saçma yaa
ve en güzel hediyelerde 60-70 puandan başlıyor hiç sevmedim hiçç
şuan 6 puanım var fakat öyle duruyor daha devam etmiyeceğim
sen bütün hediyelere bakmamışsın baby3,,18 puana trendyol 10 lira hediye çeki,21 puana mavi 5 lira hediye çeki falan var işine yara belki az biriktirdiysen benimde 12 puan var şimdilik..
Günaydın kızlar.... ayyy uzun zamandır sadece girip çıkabiliyorum fazla bir şeye bakamıyorum yoğunluk var üzerimde :)) oku oku bitmiyor yazılanlar vallaaaaaaa :) Hediyesi gelenler ve kazananları tebrik ederim.... cinebonustan kazandığım bornoz çokkk şeker tam oğluma göre penguen şeklinde çok cici bir şeyyy :) ülkerden kazandığım paketimde geldi süper şeyler vardı içerisinde... protexe mailde attım ama hala ne gelen var ne gidennn..... bekliyorum bakalım bende.... annemin kazandığı nivea da geldi.. ama yaşıma uymuyor ablama vereceğim :) annem biscolatadan şapka kazanmışşşbende de önlüğü var takım olduuu haha
nestleyi bir türlü tutturamıyorum valla olmuyorrr yaaa
(( denedim biliyorum köpük boya tanıtımından pantene seti kazanmışım bakalım ne zaman yollarlar..?? acere ve arkoya her gün katılıyorum bakalım inşallahh çıkar acer çıkarsa süper olurrr doğum günüm yaklaşıyor hediye süpar olur valla umarım olurrrrrrrrr :)))))) kısmet tabii.. neyse canlar... arada yine gelemeye çalışırım.... :))) kazananları tekrar tebrik ediyorumm.. kazanamayanlara da inşallah kazanırlar diye dua ediyorum :)
afiyet olsun tatlıgacı, darısı bize inş. bir çöp dahi çıkmadı bana yasağol canım..
bu aralar hep çikolata falan gidiyoruz..
starz, metro ,nestle
hoşgeldin sendrom günaydın.Günaydın kızlar.... ayyy uzun zamandır sadece girip çıkabiliyorum fazla bir şeye bakamıyorum yoğunluk var üzerimde :)) oku oku bitmiyor yazılanlar vallaaaaaaa :) Hediyesi gelenler ve kazananları tebrik ederim.... cinebonustan kazandığım bornoz çokkk şeker tam oğluma göre penguen şeklinde çok cici bir şeyyy :) ülkerden kazandığım paketimde geldi süper şeyler vardı içerisinde... protexe mailde attım ama hala ne gelen var ne gidennn..... bekliyorum bakalım bende.... annemin kazandığı nivea da geldi.. ama yaşıma uymuyor ablama vereceğim :) annem biscolatadan şapka kazanmışşşbende de önlüğü var takım olduuu haha
nestleyi bir türlü tutturamıyorum valla olmuyorrr yaaa
(( denedim biliyorum köpük boya tanıtımından pantene seti kazanmışım bakalım ne zaman yollarlar..?? acere ve arkoya her gün katılıyorum bakalım inşallahh çıkar acer çıkarsa süper olurrr doğum günüm yaklaşıyor hediye süpar olur valla umarım olurrrrrrrrr :)))))) kısmet tabii.. neyse canlar... arada yine gelemeye çalışırım.... :))) kazananları tekrar tebrik ediyorumm.. kazanamayanlara da inşallah kazanırlar diye dua ediyorum :)
içim ülkerrrrrrrrrrr acıklanmıssssssssssssssssssssssssssssssss
ve ben kazanmısımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
arcelıkten blender setiiiiiiiiiiii
kızllarrr FACE DE UCUZ UCUZ KOZMETİK VAR ORADAN ALIŞVERİŞ YAPAN VAR MI?ÜRÜNLERİNDEN MEMNUN MUSUNUZ