Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok iyi valla50 çekiliş hakkı için arkadaş daveti mi yaptın yoksa oyundan mı kazandın canım.ben ancak 9 yapabildim:44:
evet cnm sadece oyundan kazandım davet yapmadım hiç 9.seviye kadar geldim 50 çekiliş kazandım az önce anneminden oynadım 14. seviye ye geldim ona 14 çekiliş hakkı verdi anlamadım yavaş mı topladım acaba neye göre veriyo bu çekiliş haklarını acaba..
evet cnm sadece oyundan kazandım davet yapmadım hiç 9.seviye kadar geldim 50 çekiliş kazandım az önce anneminden oynadım 14. seviye ye geldim ona 14 çekiliş hakkı verdi anlamadım yavaş mı topladım acaba neye göre veriyo bu çekiliş haklarını acaba..
ben 20 küsur seviyeye geldim ama daha az hak kazandım![]()
peki tekrar tekrar oynayamaz mıyz kendi sayfamızdan ben oynayıp duruyorum çekiliş hakkım yükselsin diye
yaşasın bende fairy kazanmışım
iyi ama bunlarda adresimiz varmıydı ki nasıl yollayacaklar
fairy de ben yokumama annem var
annemde olmasa birşey kazanacağım yok
fairy de adres yazmıştık diye hatırlıyorum :26:
trendyoldan 20 tl hediye çeki gelmiş nasıl sevindim
ben metronun bu yarışmasını hiç sevmedim zorla 15 hak aldım..
zaten sol tuşu çıkıyordu yerinden..ben bastıkça :122:zıplıyo ,yöntuşu durmuyo kiii..
tufan daha iyiydi yaaa, savaşmadan dövüşek...![]()
Aynen bende sevmedım. parmaklarım koptuuu . inat ettim 50 seviyeye kadar gittim. 50 çekiliş hakkı verdi.
bidahada oynamam bu ne böylee pehh![]()
sen diyince ben de baktım şimdiii
15 tl + 15 tl lik 2 çek gelmiş bana daa![]()