Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

çok iyi valla:1: 50 çekiliş hakkı için arkadaş daveti mi yaptın yoksa oyundan mı kazandın canım.ben ancak 9 yapabildim:44:

evet cnm sadece oyundan kazandım davet yapmadım hiç 9.seviye kadar geldim 50 çekiliş kazandım az önce anneminden oynadım 14. seviye ye geldim ona 14 çekiliş hakkı verdi anlamadım yavaş mı topladım acaba neye göre veriyo bu çekiliş haklarını acaba..

evet cnm sadece oyundan kazandım davet yapmadım hiç 9.seviye kadar geldim 50 çekiliş kazandım az önce anneminden oynadım 14. seviye ye geldim ona 14 çekiliş hakkı verdi anlamadım yavaş mı topladım acaba neye göre veriyo bu çekiliş haklarını acaba..

ben 20 küsur seviyeye geldim ama daha az hak kazandım:50:

peki tekrar tekrar oynayamaz mıyz kendi sayfamızdan ben oynayıp duruyorum çekiliş hakkım yükselsin diye

yaşasın bende fairy kazanmışım
iyi ama bunlarda adresimiz varmıydı ki nasıl yollayacaklar

bende kazanmışım ama adres yazdık mı hatırlamıyorum.

bu arada metroyu 2 kez oynadım ilkinde 50 çekiliş hakkı dedi, diğerinde 18 dedi yani totalde 68 mi oldu acabaa :44::44:

fairy de ben yokum :50: ama annem var :1:annemde olmasa birşey kazanacağım yok :1:

fairy de adres yazmıştık diye hatırlıyorum :26:

sorma şekerim, bende annemden kazandım bikaçkez... özellikle veet ten 50 tl lik migros çeki..:46:
fairy de bende kazandım, kayınvalide adına da katıldım..o da kazanmış..:34:

ben metronun bu yarışmasını hiç sevmedim zorla 15 hak aldım..
zaten sol tuşu çıkıyordu yerinden..ben bastıkça :122:zıplıyo ,yöntuşu durmuyo kiii..:32:
tufan daha iyiydi yaaa, savaşmadan dövüşek...:1:

ben metronun bu yarışmasını hiç sevmedim zorla 15 hak aldım..
zaten sol tuşu çıkıyordu yerinden..ben bastıkça :122:zıplıyo ,yöntuşu durmuyo kiii..:32:
tufan daha iyiydi yaaa, savaşmadan dövüşek...:1:

Aynen bende sevmedım. parmaklarım koptuuu . inat ettim 50 seviyeye kadar gittim. 50 çekiliş hakkı verdi.
bidahada oynamam bu ne böylee pehh :53:

elidorun hızlı olan kazansın yarışmasından hiç hoşlanmıyorum ya

:19:

Back
X