Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım juss meyve suyu yarışma yapmıştı da şimdi çanta kazananlar açıklanmış bnde kazanmışım :119::119:
o kadar hızlı cevap verdim ki nestleyi kazanamadığıma inanamıyorum
kızlarrrr bu topikle alakası yok ama ama sizinlede paylaşmak istedim.... ben hamileyimmmm yaşasınnnn çookk mutluyum Allahım isteyen herkese nasip etsin...
:84::84::84::98::98::121::121::119::119::123::123:
çook teşekkür ederim... amin....Allah sanada bebişinle beraber sağlıklı mutlu yıllar versin allah bebişini sana bağışlasın... amin Allah isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın...![]()
çoğu aynı benimde. ama bi kaç ürün farklı ben la roche posayı seçmiştim. resimdekilerden farklı olarak la roche daha fazla var. mustela yok mesela bende. güle güle kullan canım:)
HAMİLE ARKADAŞIMA SAĞLIKLI GÜZEL BİR HAMİLELİK DİLERİM İÇİMDEN KIZ GEÇİYO
arkadaşlar ben salı doldurdum dermodadan hala çıt yok hemde gerçek nomu verip tekrardan yolladım
homendi ssoran arkadaşım 11:07 geçe kazandık düşün 11de açtım önce ben denedim sonra eşim. 11 de hemen başla yarışmaya
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.
cagan tebrik ederim çok güzel bir haber buuu![]()
Hayırlı olsun canımAllah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin
Hediyelerinizi güle güle kullanın kızlarbenim bu aralar hiç şansım yok
![]()
melikecim bende seni öpüyorum bak karnımdakida öpüyormuş..:86::86:allah razı olsun güzel kalpli arkadasımm çok öpüyorum senle minnak bebişiniii![]()
![]()
![]()
İlk haftanın kazananları açıklandı. Daha çok çekiliş hakkı kazanmak için sen de oyna! Metro Enerji Paketi kazanma şansını kaçırma!
Metro | Facebook
İlk haftanın kazananları açıklandı. Daha çok çekiliş hakkı kazanmak için sen de oyna! Metro Enerji Paketi kazanma şansını kaçırma!
Metro | Facebook
ben yine yokum![]()
kac cekılıs hakkın vardı
kızlarr vergi dairesi bölümüne ne yazıyorruz???