Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

:nazar::49::emir_bebek:
kızlarrrr bu topikle alakası yok ama ama sizinlede paylaşmak istedim.... ben hamileyimmmm yaşasınnnn çookk mutluyum Allahım isteyen herkese nasip etsin...
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::32::32::32::39::39::38::38::38::49::49::49::74::74::71::71::84::84::84::98::98::121::121::119::119::123::123:

Hayırlı olsun canım:nazar:Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin :emir_bebek:

Hediyelerinizi güle güle kullanın kızlar :16:benim bu aralar hiç şansım yok :43:

çook teşekkür ederim... amin....Allah sanada bebişinle beraber sağlıklı mutlu yıllar versin allah bebişini sana bağışlasın... amin Allah isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın...:71::71:

allah razı olsun güzel kalpli arkadasımm çok öpüyorum senle minnak bebişiniii :nazar: :emir_bebek: :38:

çoğu aynı benimde. ama bi kaç ürün farklı ben la roche posayı seçmiştim. resimdekilerden farklı olarak la roche daha fazla var. mustela yok mesela bende. güle güle kullan canım:)

güle güle kullan canım, az öncede sordum ama kimse cvp vermedi :(
sen numune talebinde bulunduktan sonra herhangi bi mail aldın mı . bende bugün üye olup istedim ama mail falan gelmedi bana. Bu konuda beni bilgilendirirsen sevinirim :)

HAMİLE ARKADAŞIMA SAĞLIKLI GÜZEL BİR HAMİLELİK DİLERİM İÇİMDEN KIZ GEÇİYO:9:

arkadaşlar ben salı doldurdum dermodadan hala çıt yok hemde gerçek nomu verip tekrardan yolladım:14:

homendi ssoran arkadaşım 11:07 geçe kazandık düşün 11de açtım önce ben denedim sonra eşim. 11 de hemen başla yarışmaya

iyi bakalım hayırlısı inş. bizim ilk bebişimiz olacağı için fark etmez sağlıklı olsun da...:) :emir_bebek::emir_bebek: çok teşekkür ederim cnm...

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.

cagan tebrik ederim çok güzel bir haber buuu:nazar:

Hayırlı olsun canım:nazar:Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin :emir_bebek:

Hediyelerinizi güle güle kullanın kızlar :16:benim bu aralar hiç şansım yok :43:

allah razı olsun güzel kalpli arkadasımm çok öpüyorum senle minnak bebişiniii :nazar: :emir_bebek: :38:
melikecim bende seni öpüyorum bak karnımdakida öpüyormuş..:86::86::54::54::54:

Kızlar hepinize çook teşekkür ederim güzel dilekleriniz için :71::71::71:

ben bu metrodan bısı anlamadım
ne yapmak lazım yanı
kazanmak ıcın
arkads davetıdemı artırıor sansı

Back
X