Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Beko tırt ya bu kadar guzel hedıyeler verdıgını bılseydım butun aılenın hesaplarından yapardım walla ne bılım ben :( üzüldüm yane bi katı meyve sıkacagı ceyıze ıyı olurdu yani .. kısmet.. kazananlara tebrıklerr gule gule kullannın ınsalah.

anam bacım biz tüm aileyi bırak tüm sülaleden katıldıkta ne oldu :31: pehhh iki kıytırık söz :19:
eşim o sözleri bırak sevgililer gününde normal günde bile söylemez daha bi ballandırır o kadar diyim sana :37:

Bekodan bi hesaptan denemişim ben olmamış. Kazananlara tebrikler :16:
Ben bugünü elleri bomboş kapatanlardanım. Oysa bugünden beklentim çoktu, gece bile erken yatayım yarın gelen giden kargom olur dedim ama.. Hiç bişey kazanamadım. Çikolata yiyip kahve içerek geçiriyorum zaten gecemi. Ağır dram bi film bulayım da höngürdeyeyim ben en iyisi :43:

Değerli ECE Banyo dostları,

Öncelikle katılımlarından dolayı herkese çok teşekkür ederiz. Kampanya görselimizi beğenip paylaşanların adını tek tek yazdık ve çekilişimizi az önce tamamladık.
Bizden Ronda Plus mutfak eviye bataryası kazanan 5 talihlimizin adları şöyledir:

Cüneyt Sibel Yılmaz, F Inci Ergün Boyraz, Gokchee Kerimm, Hatice Pesen Ayaz, Murat Önder

Kendilerini kutlar, adreslerini ad soyad ve telefonlarıyla birlikte facebook@ece.com.tr mailine göndermelerini rica ederiz.

Saygılarımızla.

ECE Banyo

kızlar hemenevinde.den kazanan oldu mu hiç kargoyu biz mi ödüyoruz onlar mı sanki alıcı ödüyormuş gibi görmüştümde yanılıyorum herhalde bir sorayım dedim

kızlar hemenevinde.den kazanan oldu mu hiç kargoyu biz mi ödüyoruz onlar mı sanki alıcı ödüyormuş gibi görmüştümde yanılıyorum herhalde bir sorayım dedim

ben ayın 6 sında kazandım gerçi daha gelmedi nasıl hemen evindeyse ama bana söylenen onlar ödüyormuş bizden kargo ücreti alınmayacakmış
ne oldu kuzum sen kazandın mı?

ben ayın 6 sında kazandım gerçi daha gelmedi nasıl hemen evindeyse ama bana söylenen onlar ödüyormuş bizden kargo ücreti alınmayacakmış
ne oldu kuzum sen kazandın mı?

:44:hemen evinde değilmiş demekki :d yok kazanmadımda içime doğdu kazanacak gibi bi his var içimde :35::35::35:

Arno Mobilya

Sorumuza son doğru cevap veren katılımcı Selcan Uluocak Cebeci bizden sürpriz bir hediye kazandı. Bu küçük hediyemizin iletilebilmesi için lütfen iletişim bilgilerinizi eniyiuyku@arnohome.com adresimize gönderin. Kutluyor, katılımınız için teşekkür ediyoruz..
selcan tebrikler bacım :46:

KenzekBal kazananlarımız aşağıdaki arkadaşlarımızdır:
Melike Güneş Taşpinar
Nihan Tali
Kampanya Ayhan

Kazanan arkadaşlarımız bir an önce adreslerini bildirirlerse hediyeleri kargolanır.

Bütün katılan beğenen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Kampanyaya katılıp da kazanamayan arkadaşlarımız için istedikleri taktirde indirimli fiyatla ürün gönderebiliriz. 0212 659 33 99

demişler bende diyorumki istemez birader göndereceksen bedava bedava gönder :1:

Arno Mobilya

Sorumuza son doğru cevap veren katılımcı Selcan Uluocak Cebeci bizden sürpriz bir hediye kazandı. Bu küçük hediyemizin iletilebilmesi için lütfen iletişim bilgilerinizi eniyiuyku@arnohome.com adresimize gönderin. Kutluyor, katılımınız için teşekkür ediyoruz..
selcan tebrikler bacım :46:

saol bacım gece gece sevindirik oldum valla :))) süpriz hediyeleri çoook merak ediyorum ya bugün 2.oldu süpriz hediyem :))

Duru 1 aydır oynanıyor,başta bi kaç kez denedim sıkıldım ,olmadı..:50:
son 3-4 gündür bi oynuyorum bi oynuyorum:8: ,siz diyin 10 kez ben diyiiim 15-20 kez..:1:
yumurta kapıya sıkıştı, son günlerde bari tutturayım şu duş jellerinden diyorum:21::52::52:

hediye kazanan arkadaşlar tebrikler :46::46::46::46:
iyi günlerde kullanın hediyelerinizi.
bekodan hiç bişey kazanamadım ya oysa ne kadar çok içime doğmuştu kazanacağım:25::25::25::25:

teşekkür ederim cnm ne olabilir acaba valla çoook meraklandım yaaaa :)))

Tebrik ederim canım, burda paylaştım baktım son 10 dk kalmış, ayıp mı oldu son dakika kampanya paylaşmak diye düşünmüş kötü hissetmiştim çnkü ben daha önce katılmışım, neyse ki bir işe yaradı güle güle kullan sürpriz hediyeni :21:

Kenzek Bal Gerçek Bal

Makdis.com sitemize ait facebook sayfasını BEĞENEN VE PAYLAŞAN 5 kişiye Sermin Kollu Battaniye ve 5 kişiye de Sermin Termal Kemer hediye ediyoruz.

Sonuçlar kura ile belirlenecektir. Kazanan kişiler eğer 20 nin üzerinde beğeni toplamışlar ise ekstra olarak PBM Pembe maske de kazanmış olacaklardır.

Son Tarih: 28 Şubat

Beğenilecek Sayfa: https://www.facebook.com/​pages/Makdis-E-Ticaret/​320995967928061

Kenzek Bal Gerçek Bal

Makdis.com sitemize ait facebook sayfasını BEĞENEN VE PAYLAŞAN 5 kişiye Sermin Kollu Battaniye ve 5 kişiye de Sermin Termal Kemer hediye ediyoruz.

Sonuçlar kura ile belirlenecektir. Kazanan kişiler eğer 20 nin üzerinde beğeni toplamışlar ise ekstra olarak PBM Pembe maske de kazanmış olacaklardır.

Son Tarih: 28 Şubat

Beğenilecek Sayfa: https://www.facebook.com/​pages/Makdis-E-Ticaret/​320995967928061
hata veriyor :S

Back
X