Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

madem alışverişin kimseyi ilgilendirmiyor burda paylaşma ne halt ediyosan kendi alışverişini kendi özelin dahilinde et.madem banane ise topiği aldığınız dona kadar bilgilendirmeyin.herkese açık yapıyosan bu alışverişini paylaşıyosan bu sözleride okumaya mecbursun.asıl sizin başka işiniz yok kendini alışverişe vermişsin.bütün dünyan alışveriş siteleri ve çekleri olmuşş.sıktınız artıkk:45::45:

nasıl bir uslup bu?

Nasıl bir bayan konuşması bu?

Yeni keşfettim bu topiği

ama kavga gürültü yazışmalarından anlayamadım birşey

insanlar özgürdür arkadaşım

kasma kendini bu kadar

merhaba kızlar vip dükkan hediye çeki olan var mı ?:8:
kullanmayacaksınız bana verir misiniz yeni bir eve taşınıcam ve vip dükkandan bazı şeyler almam lazım :ssz:

kampanya okumaya geldim

tartışmada başka bir şey göremedim
:25:

hiç yakıştıramadım kızlar
:26:

herkes dayanışma içersinde olsa ,birbirimizi kırmasak şu fani dünyada ne olur ki:31:

Kızlar sizler sayesinde daybuyday den çok ucuza ihtiyacım olan herşeyi aldım. 2 takım çaybardağı, 2 büyük boy kase, 4 adet çerez tabakları, tava , gecelik :21:

Teşekkürlerrr:16:

Ya bende daybuy dan alısveris yaptım. Adresimi girdm ama mailime gelen adrste balıkesir merkez yazıyor ilçem yazmıyor ? Hata da yapmadığıma eminim acaba faturada böylemi gösteriyorlar bir bilen var mı acaba sizde de böyle mi gözüküyor :26:

Anket doldurarak ve davet ediln arkadaşlar üzerinden çekiliş hakkı elde edilen bir kampanya.
iphone 4s ve macbook veriyor çekilişle kızlar

:: SENDEBUYUR ::

Son düzenleme:
Back
X