Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

:1: muhtemelen 6. hisleri kuvvetli yada baban mail açsada bizde para kazansak diyolardı :1:
biz dilekçe yazıp fax çekiyoduk sende ne dilekçe var nede başka bişi.Alırsın alırsında uğraş dur işin yoksa.Zaten kampanyalara zor yetişiyodun bide bu çıktı :19:

karttan mı çekildi ne ,o da belli değil..
emrivaki bi durum da olabilir..hazırladık alın hesabı..:33::33:
kampanyalara yetişme konusunda haklısın..:27:

duruya mail attim sadece 1 tane saglam geldi diye tekrar gonderlm yapicaklar cok moralim bozulmustu duzeldi
:16:

Kızlar bende aranıza yenı katıldım uzun suredır uyelıgım var ama ne zzamandır gırmıyorum sımdılerde yarısma yada kampanya varmı ?

Doritos Akademi
“Çocuklar, “Keşke bütün sınavlar böyle olsa” dediğinizi duyar gibiyim. Özel Megan Fox Sınavı için bugün saat 19.30’da hepinizi buraya bekliyorum: Doritos Akademi (@DoritosAkademi) Twitter'da

havlu terlik kupa bardakmış hediyesi :52:
ben daha önce kazanmıştım bardak çerez kasesi ve mause ped gelmişti.Harikaydı.Bardağı hala kullanıyorum kalın olduğundan 75 adet gelen (:nazar:) nescafemi soğutmuyo hemencicik :7:

Hadise'ye hazır mısınız? Hadise'nin harika fotoğraflarıyla ve muhteşem sürprizlerle Milla by trendyol butiğimiz YARIN açılıyor! İşte ilk sürprizimiz: Hadise'nin reklamımızda giydiği elbiselerin de yer alacağı butiğimizden Hadise'nin seçtiği 5 üründen 1'ini tahmin eden 100 kişi, 40 TL hediye çeki kazanacak! Detaylar için:
Trendyol - Hadise'nin Seçimi | Facebook

Kadının Gazetesi
‎8 Mart saat 17 :00 'ye kadar facebookta belirli aralıklarla haberler yayınlayacağız. Bu haberleri profilinde paylaşan ve paylaştığı haberi 15 kişiye beğendiren kişiler kampanyamıza dahil olacaklardır. Facebook sayfamızı beğenmeyi de unutmayalım...

Vichy Türkiye
Dünya Kadınlar Günü’nde size güzel bir sürprizimiz var! Twitter sayfamızı takip edin, sürprizleri kaçırmayın.

fikrimühim e gıcık oldum :47:
dün anket yollamışlar bilmem ne filmi fragmanı için 10 tane soru vardı cevapladım ama puan vermemiş :47: önceden 2 puan veriyodu pintiler bu sefer onuda esirgediler :19:

günaydınlar canım yaa fazla şifren varsa bana 2 kola kapağı şifresi lazım verebilirmisin
şuan elimde girilmemiş kod yok, ama çıkanlardan ikisini gönderirim sana özel mesajla :114:

trendyola ne yazdınız kızlar
trendyol hadiseyle ilgili yarışması yarın başlıyo, bugün ne yazıyoruz ki? ne kaçırdım :26::26:

Ödüllü Soru
Soruyu cevapla, Yeni Palette Deluxe serisinden istediği rengi kazanacak olan 50 kişiden biri olma şansını yakala!

Best Western Turkey
Facebook takipçilerimize bir sürprizimiz var!

Gelecek hafta düzenleyeceğimiz kampanyaya katılan takipçilerimiz, İstanbul Bakırköy'de bulunan BEST WESTERN Taşhan Business & Airport Hotel'de ücretsiz çift kişilik hafta sonu konaklaması fırsatı yakalayacaklar.

Gondol
Dünya Kadınlar Gününe Özel, Bol Bol Gondol, Bol Bol Ödül!

Hanımlar, biliyorsunuz ki yarın 8 Mart dünya kadınlar günü. Gondol ailesi olarak bu anlamlı günde siz değerli kadınlarımız için "Bol Bol Gondol" yarışmamızı 8 Mart'ta yapmaya karar verdik. Asıl sürpriz ise ödül ilk 10 kişiye değil, ilk 20 kişiye verilecek!

kırmızı kasaya trendyol için tekrar stok yüklenmiş hatunlar, şuan stok durumu:1304 ad.
benim gibi bekleyenlere müjde :))

Back
X