Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar FA nın kampanyası varmş eşle kazan,
ben kaçırmısım katılan oldumu aramızdan devam ediomu acaba?
çünkü bitek 9 nisan kazananları açıklanmış sonrası yok,
ama katılım sartlarında 25 ine kdar devam ettiği yazıo
anlamadım gitti:44:

günaydinlar herkese
Fa nin yarismasini gecenlerde bir arkadasimiz ismini hatirlayamadim.. yalanlamisti hatta ve hattaa güya fa ya mail atmis bizim öyle bir yarismamiz yok demis vs vs..
bilmiyorum belki kendince oda haklidir ama arastirmadan burda yanlis seyler yazmayalim dimi?
az önce Fa Türkiye facebook sayfasina girdim yarisma görünüyor https://www.facebook.com/FaTurkiye?ref=ts Katilim sartlarinda 9.Nisanda baslayip 25.Nisan saat 18.00 son bulcaktir yaziyor...

günaydın herkese bende markaafonide 6 çek kullandım ama 55 tl harcadım o gün :31: bende kul hakkı olduğunu düşünmüyorum zaten ürünler dışarıdan pahalı oluyor ve kargo ekleniyor her zaman:31:

Ülker
‎21 Nisan’daki Ülker Çocuk Sinema Şenliği’nde “Sevimli Kahraman” filmi tüm çocuklara Ülker’den hediye. Unutmayın, film çıkışı sürprizler de sizi bekliyor! Ayrıntılı bilgi için Ülker

Memorial "Sağlıklı Yaşam" Bilgi Yarışması'nda hafta hafta hediye kazananlar...

09 Nisan - 16 Nisan Haftası Kazananları

GÜLŞEN KALKAVAN - Oral-B Şarjlı Diş Fırçası
DERYA SOYUPAK - Raks Alından Ateş Ölçer
MEHMET TAŞKIRAN - Vicks Hava Nemlendirici
02 Nisan - 09 Nisan Haftası Kazananları

NURCAN KARACA - Arzum Dijital Cam Banyo Baskülü
BERNA GÜLCAN - Omron Adım Sayıcı Pedometre
SELÇUK OZTEN - Arçelik Katı Meyve Sıkacağı
26 Mart - 02 Nisan Haftası Kazananları

ALİ TAŞBOZAN - Fakir Buharlı Pişirici
AYDIN IŞIK - Raks Alından Ateş Ölçer
ZELİHA DEMİR - Kan Şeker Ölçüm Cihazı

kazanamadığıma neden hiç şaşırmadım acaba :19:

Maggi Türkiye
‎23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında çocuklarımıza bir hediye de MAGGI®’den!
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftasında çocuklarınız ile eğlenceli saatler geçirmek hem onları hem de sizi sevindirecek bir hediye kazanmak ister misiniz?

(16-22) Nisan tarihleri arasında çocuğunuz ile birlikte mutfağa girin, “yok mu bir tabak daha?” dedirten lezzetlerinizi hazırlarken yaşadığınız... mutlu anları ve birlikte hazırladığınız tarifinizi fotoğraflayıp, fotoğraflarınız ile birlikte tarifinizi bizimle paylaşın, SANAL MAĞAZA’dan (Sanalmagaza) 50 TL lik HEDİYE ÇEKİ kazanma şansı yakalayın.

MAGGI® 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ŞENLİĞİ
ETKİNLİK KURALLARI
- Etkinliğimiz 16 Nisan Pazartesi Günü başlayacak ve 22 Nisan Pazar günü saat 18:00’da son bulacaktır.
- Katılmak isteyen okuyucularımız bu tarihler arasında çocuğu ile birlikte mutfakta çekilmiş fotoğrafını, hazırladıkları tarifin fotoğrafını ve tarifi maggi.turkiye@tr.nestle.com adresine mail olarak göndermeleri gerekmektedir.
- Tüm tarifler ve fotoğraflar MAGGI ekibi tarafından incelendikten sonra onaylanan fotoğraflar Facebook Maggi Türkiye sayfamızda “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ŞENLİĞİ” adlı albümümüzde yayınlanacaktır.
- Yayınlanan fotoğraflar Maggi Jurisi tarafından incelendikten sonra en eğlenceli ve en lezzetli fotoğraf sahibi 10 kişi SANAL MAĞAZA’dan 50 TL’lik Hediye Çeki kazanacaktır.
- Facebook hesabı başına bir kullanıcımızın sadece bir kez katılma hakkı bulunacaktır.
- Kazanan isimler 24 Nisan Günü sayfamızda duyurulacaktır.Devamını Gör

günaydinlar herkese
Fa nin yarismasini gecenlerde bir arkadasimiz ismini hatirlayamadim.. yalanlamisti hatta ve hattaa güya fa ya mail atmis bizim öyle bir yarismamiz yok demis vs vs..
bilmiyorum belki kendince oda haklidir ama arastirmadan burda yanlis seyler yazmayalim dimi?
az önce Fa Türkiye facebook sayfasina girdim yarisma görünüyor https://www.facebook.com/FaTurkiye?ref=ts Katilim sartlarinda 9.Nisanda baslayip 25.Nisan saat 18.00 son bulcaktir yaziyor...
[/QUO

Ben burada görüp katılmıştım yarışmaya.O gün mü ertesi günmü tekrar oyuna girdim sayfa hata verdi.Kendi sayfasına baktım oyun görünmüyordu.Şimdi tekrar koymuşlar demek $20bf04916daf2c0c052e305560340801.gif ..İnşallah tekrar kaldırmazlarEki Görüntüle 391584

kızlar Allahalkına şu katılım koşullarına bir bakın daha ne kadar abartacaklar acaba çok merak ediyorum :113:

- Kampanyamıza Katıl butonuna basıldıktan sonra seçeceğiniz arkadaşlarınıza davet gönderilecektir.

- Arkadaşlarınız sayfamızı beğendikten sonra "Kampanya'ya Katıl" butonuna basmalıdırlar. (Sadece sayfamızı beğenmeleri yeterli değildir)

- Bu aşamadan sonra onay maili gönderilecektir.

- Göndermiş olduğumuz maili onaylamayan takipçilerimiz kampanyaya katılmamış sayılacaktır ve onaylamış oldukları davetleri geçersiz sayılacaktır.

- Her takipçimiz 1(bir) defa davet kabul edebilmektedir. Fakat istediği kadar davet gönderebilmektedir.

- Gönderilen davetler arkadaşlarınız tarafından kabul edilip kendilerine gönderilen mailleri onayladıktan sonra "Arkadaşlarını Davet Et Kazan!" butonunu tıklayarak arkadaşlarını davet etmelidirler. Bu aşamadan sonra, "Davetinizi Kabul Eden Arkadaşlarınız" bölümünde onları görebileceksiniz.

- 15, 30, 50, 75 ve 100 Arkadaş olarak belirtilmekte olduğumuz sayı: "Davetinizi Kabul Eden Arkadaşlarınız" listesinde görmekte olduğunuz sayıdır. Davet ettiğiniz toplam sayı değildir.

- Herhangi bir arkadaşınıza davet göndermeniz onun kampanyamıza katıldığı anlamına gelmemektedir. Uygulamamızda önemli olan nokta: Gönderilen E-postanın Onaylanması dır. Eğer gönderilen e-posta onaylanmazsa listenizde bu daveti göremezsiniz.

Dettol No Touch Silver Gadget'la ilk tanışanlardan biri olmak ister misin? Hemen kampanyamıza katıl, deneyen 100 kişiden biri olma şansını yakala!

bi kerede olayım şu listede yaaa:27::27:

Hayırlı haftalar arkadaşlar ♥
5 eşarp hediye edeceğimiz yeni kampanyamız az sonra sizlerle olacak ;) Bona Sera Eşarpları

Son düzenleme:
Back
X