Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlaarr hadi yine iyisiniz :1: içiniz rahat etsin, güle güle kullanın aldıklarınızı :52:
helal ediyormusunuz diye açıkca sordum adamın verdiği cevap şöyle :9:

Sayın Güliz Candan,

Konuyla alakalı olarak müşterilerimizin siparişinde herhangi bir olumsuz durum yaşanmayacaktır. Hata Markafoni kaynaklıdır ve siparişler müşterilerimize gönderilecektir.

Markafoni ailesi olarak yaşanan teknik aksaklıktan dolayı özür dileriz.

:8::8::8:

süpersin sen canım yaa ay gülmekten öldüm çok yaşa sen emi..:16::16::16:

ya ben hobby nin yarışmasını neden göremiyorum sayfasına giriyorumda, biri link atabilirmi rica etsem?

kızlar markafoninin aveo 25 tl kod kampanyası bitti mi ? kodu yazack alanı göremiyorum direk ödemeye geçior..yetişemedim mi yoksa:14:

kızlar markafoninin aveo 25 tl kod kampanyası bitti mi ? kodu yazack alanı göremiyorum direk ödemeye geçior..yetişemedim mi yoksa:14:

bitti derken devam edio cnm ama en az 100tl lik alışveriş yaparsan 2 3 gün alt limit olmadan alışveriş yaptık ama frkına vardı markafoni 100tl limit koydu indirim kodunuzu giriniz yazar yukarda ordan gir şifreyi ödemenin üstünde:16:

evimisterden kod alıp kullanmayan varsa alabilirim.22 nisan son gün yeni kodlar bitmiş..

herkeze günaydın... ya arkadaslar bendeki sans nedir böyle ya.. nerdeyse 3 aydır aranızdayım ama hiç bişey kazanamadım .. sanssızlıgı böylesi.. deli olacagım valla.. :47::47::47::117::117::95::95::105::105:

Back
X