Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kargolanan lcw mi acaba
aynı hesaptanmı aldın cnm

benim kargolanan biri biev termos o kargoda gelicek diğeri kahve seti canım hani bu oymalılar falan varya ondan :34:
ayrı hesaptan aldık canım birini ben almıştım diğerinide annem istedi onun ki gelemdi henüz ama adres falan aynı :10:

kızlar beni şimdi philips den aradılar bahar temizligi için salı günü gelceklermiş ama face de açıklamayın dedi acaba ücretsizmi söylemeye unuttum ya bide t.c kimligimi aldı:30:

kızlar beni şimdi philips den aradılar bahar temizligi için salı günü gelceklermiş ama face de açıklamayın dedi acaba ücretsizmi söylemeye unuttum ya bide t.c kimligimi aldı:30:

neden açıklama yın dediki ben tedirgin olurum böyle şeylerden sen yinede işini garantiye al evdeki takı altın paraları başka yere gönder evdede yalnız olma korkutmak istemem ama artık kimseye güvenmiyor

başkası olsa yayınlayın der reklam için

neyse gelince havadisleri yaz bedavadan evini temizleyecekler

Perlina
Twitter takipçilerimize özel hediye etkinliğimiz başlamıştır. Katılmak isteyen herkese duyurulur :)

arkadaşlar bu philips nedir bende marka bilmem neyi olacaktım baktım birsürü bilgi istiyo vazgeçtim

kızlar face de açıklamayın lütfen ne olur ne olmaz kırk yılın başı bişey kazandım od iptal olmasın ihtiyacım vardı zaten iyi oldu kaynımı çagırdım o gelicek yalnız kalmıcam iki çocukla

kızlar face de açıklamayın lütfen ne olur ne olmaz kırk yılın başı bişey kazandım od iptal olmasın ihtiyacım vardı zaten iyi oldu kaynımı çagırdım o gelicek yalnız kalmıcam iki çocukla

canim güle güle kirlet sonrasında evini biara şu temizlik rabotlarını tanıtmak için eve gelip komşulara ve sana tanıtıyorlardı buda otip bişey bence gelip hem makinayı tanıtacaklar hemde koltuklarını yatagını filan temizleyecekler bence ve zaten kameralarla gelebilirler ama kayının olması iyi olmuş

Back
X