kızlar markafonide ki sipariş detayınızı görüyomusunuzzz silinmiş hiç bişe göremiyorum delircem yaaa
beni korkuttun kız.

ben hepsini görüyorum. hatta 2 tanesi kargoya verilmiş.

iptal olmaz cnm. endişelenme. sistem kaynaklanan bi durumdur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar markafonide ki sipariş detayınızı görüyomusunuzzz silinmiş hiç bişe göremiyorum delircem yaaa
benim markafonideki 1 siparişim dün geldi beklediğimin çok üstünde geldi valla
diğeride kargoya verilmiş bugün bekliyorum
sayfadada görüyorum canım :26:
kargolanan lcw mi acaba
aynı hesaptanmı aldın cnm
kızlar beni şimdi philips den aradılar bahar temizligi için salı günü gelceklermiş ama face de açıklamayın dedi acaba ücretsizmi söylemeye unuttum ya bide t.c kimligimi aldı![]()
kızlar beni şimdi philips den aradılar bahar temizligi için salı günü gelceklermiş ama face de açıklamayın dedi acaba ücretsizmi söylemeye unuttum ya bide t.c kimligimi aldı![]()
kızlar face de açıklamayın lütfen ne olur ne olmaz kırk yılın başı bişey kazandım od iptal olmasın ihtiyacım vardı zaten iyi oldu kaynımı çagırdım o gelicek yalnız kalmıcam iki çocukla
ne kazandınız kikızlar face de açıklamayın lütfen ne olur ne olmaz kırk yılın başı bişey kazandım od iptal olmasın ihtiyacım vardı zaten iyi oldu kaynımı çagırdım o gelicek yalnız kalmıcam iki çocukla
Burayı inceleyen var mı şimdi baktım kargo ücreti bize ait ama ne kadar acıba ??
bende merak edıyorum bu da netvariuma benzemesinBurayı inceleyen var mı şimdi baktım kargo ücreti bize ait ama ne kadar acıba ??
bende merak edıyorum bu da netvariuma benzemesin