Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

1. sorunun klorofil olduğuna eminmisin. ben bi sitede a şıkkı olanı buldum adı neydi şimdi tam hatırlayamadım ama:44::44:

klorofil yeşil rengi veriyo bitkilere. onun sorduğu kara lahana, yaban mersini, böğürtln kırmızı rengi veren pigment:44::44:

valla herkez başka şey diyo bakalım görcez sonunda bende anlamadım artık :))))))))) internette öle yazıyodu :)))))))))

kızlar çikolatam geldi ama büyük bi sorun var

üretim tarihi 2007, son kullanma tarihi 2008.

hemen aradım tabi, resim istediler. kutusunu eski kutulardan kullanabiliyorlarmış da, içi tazeymiş de. dedim ben hediye olarak da baska adrese yolladım, gerekirse onu da ararız dediler. hiç güven vermedi.

şimdi resmi yolladım, bakalım nasıl dönüş yapacaklar. yenisini göndereceklermiş. ama elimdeki de tazeymiş. gel de inan, önümde koca kutu çikolata duruyor ama atmalı mıyım bilemedim.

umarım hatalarını telafi ederler. yoksa site ismi ve fotoğrafla paylaşıcam böyle bi hatayı.

hediyesi gelenler baksınlar arkasına mutlaka. markası CHOCOFLORA.

:47::47::47:

canım çikolata okadar zamana kadar belli eder kendini birini aç eğer üzeri sanki kesik kesik eyzlaşmışsa anlaki gerçekten tarihi geçmiş mutlaka anlarsın yani bozuk oldığunu zaten ucundan tadınada baksan kötü bi keskinliği olur ailem 10 yıl market işletti bozuk ürünleri atmamı sölerlerdi hepsinin paketini açar öle atardık çöpten çoluk çocuk alıp yiyip zehirlenmesin diye ilaçları veya bu tip ürünleri asla paketiyle atmazdık ozamandan biliyorum bayat çikolata bariz belli eder heleki 2008 den bu yana ooooooooo hooooo

Teknosa
Bugün büyük gün hazır mısın? Önce büyük ödüllü Twitter yarışması, sonra 22:30'da 599 TL'ye sınırlı sayıda 3 oyunlu Xbox Kinect Konsol satışı ve lansmanı.

Twitter'a bekliyoruz:
Teknosa (Teknosa) Twitter'da

Teknosa ‏@Teknosa
Tebrikler @kokossavar ! Xbox Kinect Oyun Konsolu ve 3 adet oyunu sen kazandın! Şaka değil, Xbox senin oldu! Güle güle kullan ;)

Teknosa
Bugün büyük gün hazır mısın? Önce büyük ödüllü Twitter yarışması, sonra 22:30'da 599 TL'ye sınırlı sayıda 3 oyunlu Xbox Kinect Konsol satışı ve lansmanı.

Twitter'a bekliyoruz:
Teknosa (Teknosa) Twitter'da

açılmıyor bu sayfa...kazananları listeleyebilir misin rica etsem . . . .

arkadaşım max için soruyorum . . .

açılmıyor bu sayfa...kazananları listeleyebilir misin rica etsem . . . .

arkadaşım max için soruyorum . . .

hiç bir şey kazanamıyorummm yaaa ne gıcık

ben kargo bedava hediye çeki felan istiyorum ... e-bebek ten hediye çeki
çiçek sepetinden felan meselaa...
vip dükkan
day buyday
markafoni buralardan hediye çekleri felan kullanılabilecek şekilde limit sınırı olmadan varsa ...yada nasıl kazanılıyor bir deseniz.. bu begen paylaş yok çekiliş beklelerden bişey çıkmıyoo bana :)))
bol şans kızlar..

Vichy Turkiye ‏@VichyTurkiye
Biraz önceki sorumuza doğru yanıt veren 2 kişi çekilişle Serum 10 sahibi olacak :)

Hazırsanız başlıyoruz :) 1 damlasıyla bile etki eden ..... Serum 10 hangi ürün grubumuzdadır? Liftactiv - Normaderm - Capital Soleil?

Liftactiv

Biraz önceki sorumuza doğru yanıt veren 2 kişi çekilişle Serum 10 sahibi olacak :)

Hazırsanız başlıyoruz :) 1 damlasıyla bile etki eden ..... Serum 10 hangi ürün grubumuzdadır? Liftactiv - Normaderm - Capital Soleil?

Liftactiv

burda var mısınız kızlar? $198223_502004476490848_291903857_n[1].webp

YENİ YARIŞMAMIZ BAŞLADIIIII

KAMPANYAMIZA KATILAN KİŞİLER ARASINDA YAPACAĞIMIZ ÇEKİLİŞ SONUCUNDA 3 KİŞİYE ÇANTA HEDİYE EDİYORUZZZZ

KAMPANYA KOŞULLARI

1-SAYFAMIZI BEĞENİN
2-GÖRSELİ BEĞEN&PAYLAŞ
3-GÖRSELİN ALTINA YORUMUNUZU BIRAKIN

YARIŞMAMIZ 10 ARALIK 2012 TARİHİNDE SONA ERECEKTİR.

KARGO ÜCRETİ FİRMAMIZA AİTTİR

https://www.facebook.com/pages/Pelinne-Ayakkabı/231358886934682

Back
X