arkadaşlar yarın tıkla kazanda ne var bilen var mı?
sanırım akminameyveli maden suyu ana sayfasında onu görmüştüm ve face sayfası üzerinden yapılacaktır die yazmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar yarın tıkla kazanda ne var bilen var mı?
dettol
Tel:
0800 211 81 12
1. sorunun klorofil olduğuna eminmisin. ben bi sitede a şıkkı olanı buldum adı neydi şimdi tam hatırlayamadım ama:44::44:
klorofil yeşil rengi veriyo bitkilere. onun sorduğu kara lahana, yaban mersini, böğürtln kırmızı rengi veren pigment:44::44:
kızlar çikolatam geldi ama büyük bi sorun var
üretim tarihi 2007, son kullanma tarihi 2008.
hemen aradım tabi, resim istediler. kutusunu eski kutulardan kullanabiliyorlarmış da, içi tazeymiş de. dedim ben hediye olarak da baska adrese yolladım, gerekirse onu da ararız dediler. hiç güven vermedi.
şimdi resmi yolladım, bakalım nasıl dönüş yapacaklar. yenisini göndereceklermiş. ama elimdeki de tazeymiş. gel de inan, önümde koca kutu çikolata duruyor ama atmalı mıyım bilemedim.
umarım hatalarını telafi ederler. yoksa site ismi ve fotoğrafla paylaşıcam böyle bi hatayı.
hediyesi gelenler baksınlar arkasına mutlaka. markası CHOCOFLORA.
![]()
Pepe'den gösteri için bilet kazanmışım eşimin adına. İstanbul'da . Gitmek isteyen olursa davetiyeyi verebilriim.
gösteri ne zaman ve çift kişilik mi? ben alabilirim vermediysen henüz.
Teknosa
Bugün büyük gün hazır mısın? Önce büyük ödüllü Twitter yarışması, sonra 22:30'da 599 TL'ye sınırlı sayıda 3 oyunlu Xbox Kinect Konsol satışı ve lansmanı.
Twitter'a bekliyoruz:
Teknosa (Teknosa) Twitter'da
Teknosa
Bugün büyük gün hazır mısın? Önce büyük ödüllü Twitter yarışması, sonra 22:30'da 599 TL'ye sınırlı sayıda 3 oyunlu Xbox Kinect Konsol satışı ve lansmanı.
Twitter'a bekliyoruz:
Teknosa (Teknosa) Twitter'da
açılmıyor bu sayfa...kazananları listeleyebilir misin rica etsem . . . .
arkadaşım max için soruyorum . . .