Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

hanmlarrrr bu mudo ceklerı nerde hangı magzasnda bılesıyo bılıyomusunuz:26::26::26::26:

valla bende 1 adet mudo ceki vardı 50 tllık gıttım erkek kardesime gomlek aldık.hic bir problem yasamadım.sıfreyi verdim bi cıktı aldı o kadar.

Gediz Gossip ‏@GossipGediz
Yarışma ! Ödül Sinema Bileti ! Hemde hangi filme mi ? Resma bak ! Yarışmaya katılmak için bunu rt etmelisin !

KIZLAR BU GİYİM GRUBUNDA FACE BOOK.ÜYE SAYISI 300E ULAŞINCA ÇEKİLİŞ İLE HEDİYE VERİYORLAR.ÜYE SAYISI ŞUAN 220 LERDE.... YAKLAŞIYOR YANİ. GRUBA GİRİN KATILIN.EN ÇOK ARKADAŞ EKLEYENLERDE AYRICA ÖZEL İNDİRİM KAZANIYOR ALIŞVERİŞİNDE.ÇEKİLİŞ İLE BİR KİŞİYEDE HEDİYE VERİYORLAR GRUBUN ADI; AYMiNA BAYAN GİYİM(OUTLET) /[/url]

https://www...................../aymina.giyim/

:42: :42: :42: :42:

ben bulamadım kızlar bile varmı

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.518617724839024.122259.189681074399359&type=1

canlar bübchen yarısmasında bı arkadasımızın cocuguna hakaret etmısler yorum yazarak yapan kısıde su anda bırıncı olan kısı kendısı ve yancıları begendıysenız fotografını gerı cekın begenızı tewpkı verelım ılk sırada kucagında 3 tane bübchen olan cocuktakı begenılerınızı varsa gerı alın.

ya bu duru beni çıldırtıyo ben 50000 felan yaptım dedim aha anam kesin alırım ben bunu 50000 borumu heyt be diyom sonra bi baktım burda 90 95 binlerden bahsediyolar he he he dedim saf ben 50 bine seviniyom :))))))

güle güle iyi günlerde kullan güzelim çok şık bence butar ürünler kullanan biriysen her türlü değerlendirilir

ay bende öle diyip duruyodum ama nazar değmesin iyi kötü bişiler kazandım tabi her yarışmadan kazanma ümidim yoktu zaten ama bunlar bile insanı mutlu etmeye yetiyor inşallah sanada kısmet olur bişiler kazanmak en azından harcadığın emeğin bi mutluluğu olur

cok tarzım degıl spor gıyınen bırıyım ama gardrobumda ıs gorecek bır urun :) sağol canım daha ıyısı sızlerın olsun. beraber kazanıyoruz genelde:D

mng ile geliyor ..doğru demişler mng dekiler yerler benim paketi açmıçlar içinden alıp kapamışlar ..şikayet ettim şubeyi ...firmalar bu aralar mng tercih ediyor ucuz dağıtım yapıyor sanırım ama dağıtım hizmet sıfırrrr

yuhh yanı bana oyle gelırse genel mudurlüğe kadar sıkayet ederım :Dhalleyım yok ama etım gelecek:D

hemde nasl açlar :) benim halleyler uçumuşlar bende şikayet ettim şubeyi ..halleyede bile dedim gönderim yaptırdğınz kargo şirketi içinden yürütüyor die ..bilgilendirdiğinz içn tşk ederiz gereken yapılcaktır dediler ama ne kadar doğru bilemem:44:

ıyı yapmıssın canım sosyal mecrada da duyurabılırız bunları face sayfalarında falan karalayalım yapmasınlar katılırım yaparsanız

kızlar kurabiye yaptımm buyrunn :56:

ooyy masallah evlenecek hale gelmıs anam bu elıne saglık :D

metrolu kurabiye mi ne:1:
sende begenenler arasında çekiliş yap yolla bence
olmaz öyle gösterip vermemek:1:

katılıyorum yapsın oylasın kurabıye dağıtıyorlar sonucta sende bıze yap dağıt:D

bende yine mutfağa girdim pazar depresyonunu atlatmamın ilacı yemek tatlı komposto aklıma ne gelirse yapıcam esmerist kurabiyeler süper ama kardeşimin benim keklere kurabiyelere yorumu şöyle o kadar çikolata cevizi bana da koysan bende yenirim

hahahaha sağol vvalla ıyı guldum haklı:D hahahaha

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.518617724839024.122259.189681074399359&type=1

canlar bübchen yarısmasında bı arkadasımızın cocuguna hakaret etmısler yorum yazarak yapan kısıde su anda bırıncı olan kısı kendısı ve yancıları begendıysenız fotografını gerı cekın begenızı tewpkı verelım ılk sırada kucagında 3 tane bübchen olan cocuktakı begenılerınızı varsa gerı alın.

cok tarzım degıl spor gıyınen bırıyım ama gardrobumda ıs gorecek bır urun :) sağol canım daha ıyısı sızlerın olsun. beraber kazanıyoruz genelde:D

yuhh yanı bana oyle gelırse genel mudurlüğe kadar sıkayet ederım :Dhalleyım yok ama etım gelecek:D

ıyı yapmıssın canım sosyal mecrada da duyurabılırız bunları face sayfalarında falan karalayalım yapmasınlar katılırım yaparsanız

zaten web adreslerine yazdım şikayet ettim..şubeyi aradım içinden alınmış die .. çağrı merkezlerine şubeyi şikayet ettim halleyede soyledim ..alan kendini biliyor haram malı midesinden geçirebilecek kapasitedeymiş oyle elemanları çalıştırıyorlar işteeeeee ??

kızlar kurabiye yaptımm buyrunn :56:
anam getir kız hepsini yeme :)

öle valla birlikte kazanıyoruz :))))))))))
kızlar liptonun cvbını bılen varmı

bardak

herkese selaammm :34:
nilgün sağol canım evet puzzle kazanmışım
yelkenlkız kap güzelmiş hee :34:
esmeristtt kurabiyeler süperr :56:
drbuzçiçeği alix avienden bende kazanmıştım 1 ay oldu gelmedi kaç sefer yazdım.en son tekrar yazdım dedim benden sonra kazanan aldı hediyesini fotosunu bile koydu benim hediyem niye gelmiyor yollamaıcaksanız söyleyin en azından boşuna beklemeyeyim sonra yok çiğdem hanım ilk defa sizde böyle oldu 2 sefer kargoya verildi adrste hata var dendi falan baktım adresim doğru olmazsa siz şubeden alın dediler her kargocu biliyo benim adresi tekrar verdim öyle geldi en sonunda.ısrarla yaz cnm onlaırn yaptığı ayıp :20:

Selammmlar hanimlar.
Bende yeni yeni takip etmeye basladim.uygun olan cekilis ve kampanyalRa katiliyorum firsat buldukca.
Daha once akbanktan apple ipad kazandim hemde farkinda bile olmdan katilimin,yani cok şanssiz biri sayilmam :))
Eti nin cekilisine twit atmistim kazananlari goremiyorum yani kazandimmi bilmiyorum.
Liptona cevap verdim,argo ucreti varmi onun bilen varmi ?
Teb in bmw ve Ultrabook cekilisine form doldurdum kismet :))
Takipteyim siziii :16:

Back
X