Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar kurabiye yaptımm buyrunn![]()
hanmlarrrr bu mudo ceklerı nerde hangı magzasnda bılesıyo bılıyomusunuz:26::26::26::26:
KIZLAR BU GİYİM GRUBUNDA FACE BOOK.ÜYE SAYISI 300E ULAŞINCA ÇEKİLİŞ İLE HEDİYE VERİYORLAR.ÜYE SAYISI ŞUAN 220 LERDE.... YAKLAŞIYOR YANİ. GRUBA GİRİN KATILIN.EN ÇOK ARKADAŞ EKLEYENLERDE AYRICA ÖZEL İNDİRİM KAZANIYOR ALIŞVERİŞİNDE.ÇEKİLİŞ İLE BİR KİŞİYEDE HEDİYE VERİYORLAR GRUBUN ADI; AYMiNA BAYAN GİYİM(OUTLET) /[/url]
https://www...................../aymina.giyim/
![]()
![]()
![]()
![]()
ya bu duru beni çıldırtıyo ben 50000 felan yaptım dedim aha anam kesin alırım ben bunu 50000 borumu heyt be diyom sonra bi baktım burda 90 95 binlerden bahsediyolar he he he dedim saf ben 50 bine seviniyom :))))))
güle güle iyi günlerde kullan güzelim çok şık bence butar ürünler kullanan biriysen her türlü değerlendirilir
ay bende öle diyip duruyodum ama nazar değmesin iyi kötü bişiler kazandım tabi her yarışmadan kazanma ümidim yoktu zaten ama bunlar bile insanı mutlu etmeye yetiyor inşallah sanada kısmet olur bişiler kazanmak en azından harcadığın emeğin bi mutluluğu olur
mng ile geliyor ..doğru demişler mng dekiler yerler benim paketi açmıçlar içinden alıp kapamışlar ..şikayet ettim şubeyi ...firmalar bu aralar mng tercih ediyor ucuz dağıtım yapıyor sanırım ama dağıtım hizmet sıfırrrr
hemde nasl açlar :) benim halleyler uçumuşlar bende şikayet ettim şubeyi ..halleyede bile dedim gönderim yaptırdğınz kargo şirketi içinden yürütüyor die ..bilgilendirdiğinz içn tşk ederiz gereken yapılcaktır dediler ama ne kadar doğru bilemem:44:
kızlar kurabiye yaptımm buyrunn![]()
metrolu kurabiye mi ne
sende begenenler arasında çekiliş yap yolla bence
olmaz öyle gösterip vermemek![]()
bende yine mutfağa girdim pazar depresyonunu atlatmamın ilacı yemek tatlı komposto aklıma ne gelirse yapıcam esmerist kurabiyeler süper ama kardeşimin benim keklere kurabiyelere yorumu şöyle o kadar çikolata cevizi bana da koysan bende yenirim
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.518617724839024.122259.189681074399359&type=1
canlar bübchen yarısmasında bı arkadasımızın cocuguna hakaret etmısler yorum yazarak yapan kısıde su anda bırıncı olan kısı kendısı ve yancıları begendıysenız fotografını gerı cekın begenızı tewpkı verelım ılk sırada kucagında 3 tane bübchen olan cocuktakı begenılerınızı varsa gerı alın.
cok tarzım degıl spor gıyınen bırıyım ama gardrobumda ıs gorecek bır urun :) sağol canım daha ıyısı sızlerın olsun. beraber kazanıyoruz genelde
yuhh yanı bana oyle gelırse genel mudurlüğe kadar sıkayet ederımhalleyım yok ama etım gelecek
ıyı yapmıssın canım sosyal mecrada da duyurabılırız bunları face sayfalarında falan karalayalım yapmasınlar katılırım yaparsanız
ooyy masallah evlenecek hale gelmıs anam bu elıne saglık
katılıyorum yapsın oylasın kurabıye dağıtıyorlar sonucta sende bıze yap dağıt
hahahaha sağol vvalla ıyı guldum haklıhahahaha
kızlar liptonun cvbını bılen varmı
evet bardak arkadaşlar bu arada kazanan herkesi tebrik ederim
anam getir kız hepsini yeme :)kızlar kurabiye yaptımm buyrunn![]()
öle valla birlikte kazanıyoruz :))))))))))https://www.facebook.com/media/set/?set=a.518617724839024.122259.189681074399359&type=1
canlar bübchen yarısmasında bı arkadasımızın cocuguna hakaret etmısler yorum yazarak yapan kısıde su anda bırıncı olan kısı kendısı ve yancıları begendıysenız fotografını gerı cekın begenızı tewpkı verelım ılk sırada kucagında 3 tane bübchen olan cocuktakı begenılerınızı varsa gerı alın.
cok tarzım degıl spor gıyınen bırıyım ama gardrobumda ıs gorecek bır urun :) sağol canım daha ıyısı sızlerın olsun. beraber kazanıyoruz genelde
yuhh yanı bana oyle gelırse genel mudurlüğe kadar sıkayet ederımhalleyım yok ama etım gelecek
ıyı yapmıssın canım sosyal mecrada da duyurabılırız bunları face sayfalarında falan karalayalım yapmasınlar katılırım yaparsanız
ooyy masallah evlenecek hale gelmıs anam bu elıne saglık
katılıyorum yapsın oylasın kurabıye dağıtıyorlar sonucta sende bıze yap dağıt
hahahaha sağol vvalla ıyı guldum haklıhahahaha
kızlar liptonun cvbını bılen varmı
senin cillit bang ne oldu geldimi?kızlar liptonun cvbını bılen varmı
senin cillit bang ne oldu geldimi?