• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlar meraba bu aralar bende çekilişlere taktım kafayıı :)) bir sürüüü çekilişe katıldım ama hiçbirini hatrlamıyorum :(( Bu omo dan nasıl kazanılıyor onlar kendısımı seciyor? bir be pek kullanmadgm bı face vardı ondan butun cekılılslere katıldım facebook smdı acılmıyor sahte hesap oldugunu dusunuyor :)

Fem túrkiyeden agda bandı geldı yurtíci kargoyla,3 kargo poşetine 2 $er tane koymu$lar,kızımı uyutup yatmı$tım kapı calınca uykulu uykulu actım ímza yerini bile $a$ırdım,kızım da uyandı zìle:(artık geceye kadar ayaktayız,orucluyum da bayılmazsam iyidir:(

Fem túrkiyeden agda bandı geldı yurtíci kargoyla,3 kargo poşetine 2 $er tane koymu$lar,kızımı uyutup yatmı$tım kapı calınca uykulu uykulu actım ímza yerini bile $a$ırdım,kızım da uyandı zìle:(artık geceye kadar ayaktayız,orucluyum da bayılmazsam iyidir:(

Allah kabul etsin Allah kolaylığını verir bence şartlama kendini :)

hayat su dan migrosa gidip sularını alan oldu mu acaba ben 2 migrosa da gittim ikisinde de yok tu siz bulabildiniz mi

sadece şehir seçmiyormuyduk.1.hangi şehirdendi.ben mi yanlış yaptım acaba

Ben de şehir diye hatırlıyorum hatta İzmirin kızları güzel oluyor diye İzmiri seçmiştim ama kim birinci oldu hiç haberim bile yok valla.Kim oldu ki birinci?

Kızlar meraba bu aralar bende çekilişlere taktım kafayıı :)) bir sürüüü çekilişe katıldım ama hiçbirini hatrlamıyorum :(( Bu omo dan nasıl kazanılıyor onlar kendısımı seciyor? bir be pek kullanmadgm bı face vardı ondan butun cekılılslere katıldım facebook smdı acılmıyor sahte hesap oldugunu dusunuyor :)

facebook kampanya amaçlı acılan hesapları kapatıyor..bi daha açamazsın anlıycağın o hesabı unut

kızlar merhaba
bu topiği yeni gördüm,bi kaç gündür takip ediyorum.şu oynadığınız oyun nedir çok merak ettim.

sütaş sayfasına gir canım orda oyun :34:

sadece şehir seçmiyormuyduk.1.hangi şehirdendi.ben mi yanlış yaptım acaba

birinci istanbul oldu..ben onu seçmiştim..eşimden izmir :)

birde yarışmanın olduğu gece bir uygulama daha koymuşlardı birinciyi tahmin edenlerede hediye vardı ama ben girdiğimde ilk 10 finalist seçilmişti ve uygulamayı kapatmışlardı yetişemedim..haberimiz olmadı ama varmış..

Back
X