Çekilmeli boşanma sürecim

cnım benımkı 11.000 alıyor avuaktım 3500 çocuga 1200 bana ıstedı.Mahkemem ılk acrıgımızda dusuktu yenıledık ve yyenı maasını talep ettık.Hakımde maası ıcın yazı yazdı.Sen cok ıste ne o rakamar oyle 500 --700
Ya avukatima dedim ki duruşmada nafaka arttırımıni dile getirelim maasi yüksek yalan soyluyo dedim,işte dedi ki şimdi arttırmaz hakim daha yeni karar verildi zaten ,avukatlarda cins bilmiyorum çok zor surec

Ya avukatima dedim ki duruşmada nafaka arttırımıni dile getirelim maasi yüksek yalan soyluyo dedim,işte dedi ki şimdi arttırmaz hakim daha yeni karar verildi zaten ,avukatlarda cins bilmiyorum çok zor surec
Avukatiniz doğru demiş genelde boşanma davalarında ilk celsede bi tedbir nafakasına hükmedilir. Son celsede de iştirak ve yoksulluk nafakasına hükmedilir. Aradaki celselerde nafaka hakkinda artırım/azaltim yapıldığına şahit olmadım. En son benimde erkek vekili olduğum bir dosya vardı. Sürekli nafakanın azaltilmasini talep ediyorum ve her celsede su asamada reddine şekilde hüküm kuruluyor..

SGK dan eşinizin maaş bilgisi geldi mi
Taaa en basta ikimizinde sorgulanio eklenmis dosyaya ama Aralık 2021 duruşmada hakim maaş ne kadar alıyorsun dedi 3100 dedi o da ocak 2022 de itiraz edip yine 3100 yazdılar asgari ücretin 4250 olduğunu bildikleri halde

Avukatiniz doğru demiş genelde boşanma davalarında ilk celsede bi tedbir nafakasına hükmedilir. Son celsede de iştirak ve yoksulluk nafakasına hükmedilir. Aradaki celselerde nafaka hakkinda artırım/azaltim yapıldığına şahit olmadım. En son benimde erkek vekili olduğum bir dosya vardı. Sürekli nafakanın azaltilmasini talep ediyorum ve her celsede su asamada reddine şekilde hüküm kuruluyor..
Rezillik ya çocuklarına verdikleri paraya itiraz demek ne demek ya

Taaa en basta ikimizinde sorgulanio eklenmis dosyaya ama Aralık 2021 duruşmada hakim maaş ne kadar alıyorsun dedi 3100 dedi o da ocak 2022 de itiraz edip yine 3100 yazdılar asgari ücretin 4250 olduğunu bildikleri halde
Eşiniz ne kadar maaş alıyor konunuzu ayrıntılı okumadım ama asgari ücret aldığını varsayarsak ve eğer hem sıze hemde çocuğa nafaka talep ettiyseniz toplamda ortalama 900 1000 civarı verilmesi lazım.

Ama eğer yalnızca çocuk için nafaka talep etti iseniz 500 TL ideal. Tabi asgari ücret aldığını varsayarsak.

Gecmis olsun. Bu surecler yipratici ama sonra geciyor. Bosanma asamasina gelinmisse ikinci defa ayni kisiyle denemek hata olur, bunu dusunmeyin. Olmayinca olmuyor, cocuk da kurtarmiyor evliligi. Calisiyor musunuz bilmiyorum ama ileride cocuk buyuyunce kendinize ayri bir duzen kurun. Bu arada o yastaki bir cocugu iki gun yatili nasil verdiniz onu anlamadim. Bir kac saat babasiyla gorussun de, yatili kalmasi icin daha cok kucuk. Bu arada babasi gorusmek istemiyorsa siz cocugu gormesi icin ugrasmayin. Tekrar gonlu var, cocugu bahane ediyor diye dusunuyorlar.
Hepsi gececek. Hersey yoluna girecek merak etmeyin. Cok gecmis olsun.

Son düzenleme:
Eşiniz ne kadar maaş alıyor konunuzu ayrıntılı okumadım ama asgari ücret aldığını varsayarsak ve eğer hem sıze hemde çocuğa nafaka talep ettiyseniz toplamda ortalama 900 1000 civarı verilmesi lazım.
Belediye çalışanı kendisi asgari ücret üzeri alıyor ve primleri yüksek yatıyor

Gecmis olsun. Bu surecler yipratici ama sonra geciyor. Bosanma asamasina gelinmisse ikinci defa ayni kisiyle denemek hata olur, bunu dusunmeyin. Olmayinca olmuyor, cocuk da kurtarmiyor evliligi. Calisiyor musunuz bilmiyorum ama ileride cocuk buyuyunce kendinize ayri bir duzen kurun. Bu arada o yastaki bir cocugu iki gun yatili nasil verdiniz onu anlamadim. Bir kac saat babasiyla gorussun de, yatili kalmasi icin daha cok kucuk. Bu arada babasi gorusmek istemiyorsa siz cocugu gormesi icin ugrasmayin. Tekrar gonlu var, cocugu bahane ediyor diye dusunuyorlar.
Hepsi gececek. Hersey yoluna girecek merak etmeyin. Cok gecmis olsun.
Su an malwsef çalışmıyorum bakalım bayramdan sonra insallah. Bu süreç beni xok yordu ailem daha da psikolojimi bozdu bi yandan yeni doğmuş oğlum bi yandan ne yapcam bilememek diğer yandan annemin baskıları boguyodu resmen beni. Çok kez gitmek istedim ama yolumu cizemedim ,aşırı kilo kaybettim gözleri önünde eridim ama şunu anladım kimse canı dahi olsa kendi egosu dışında bisey dusunmuyormus. Babası oglunu gördüğü süreçlerde birfun yazdım gel al hastaneye gotur gecede sende kalsın dedim çünkü yorulmustjm artık hazmedemiyordum hicbir şeyi. Gerçi 10 aylıkti istedim ki görsün zorluğunu o da uğraşsın biraz istedim ve en çokta alışsın babaligi bilsin istedim, ilgileniyordu ama biz tartıştığımız için iletişimi kesiyodu cocuktanda kopuyodu haliyle. Bilmiyorum tek bildiğim Allahim kimseye yaşatmasın böyle şeyleri, şu an isterdim ki evimde eşim cocugumla huzurla yaşamak ..

Back
X