• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çekilmez hale gelen evliliğimiz

SeviyomHee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2017
2.434
6.126
158
Güncelleme 8. Sayfa

Kızlar uzun oldu hakkınızı helal edin okuyup cevap verenlerden simdiden Allah razı olsun. :KK200:

Kızlar esimin annesi kayınlarımı alıp yanımıza geldi. Esim bütün ısrarlarıma ragmen babasına olmaz diyemediği için binamızdaki kiralık daireyi annesi ve kardeşlerine tuttu. Kaynanam bana gelmiyorsun istemiyor musun demeye başladı, kayınbabam gelin ben geldim elimi öpmedin diyor(regl ağrısından alt katta kıvranmakla meşguldum.) Esim baba cok rahatsiz demesine ragmen durmamış. Ki 2 3 saat sonra gidip hoşgeldiniz kusura bakmayin hastaydim diyorum. Bizde hemen gelip el opülur ben de sana kizacaktim diyor. bugün bize gelmedin demeler, esime sürekli kardeslerinin yaninda el ele tutusmayin size ozenip sevgili yapmasınlar okutmaya getirdim demeleri... hepsi iyice gözüme battı ve huzursuz oldum evde yüzüm gülmez oldu. Esim herseye gerilir oldu. Aranizda kalmaktan bıktım demelere başladı. Ben de tabiki; getirme dedim sana neden dibimize soktun dedim. Baska il mi yok cocuk okutacak dedim. Ben dedim o dedi ben dedim o dedi...

Sonunda birbirimizi günlerce bunalttik. Ben de gercekten evlendigime pisman hissettim. 4 sene nasıl gececek bu çocukların lisesi bitene kadar . Ama bisey dememistim. Uzak kalalim bir sure dedi. Ve esim annesinin evine cıktı. Kapiyi çalmadan aşağı indi geldi simdiden cok ozledim dedi sarıldı. Biraz daha konustuk. Ben artik cok yoruldum. Ben artik ugrasmak istemiyorum dinginlik istiyorum dedim. Bana tahammülsüzlüğünü sinirliligini fevriligini anlattim. Haklısın dedi. Uzak kalmak bana iyi gelecek degerini anlayacağım özlemek istiyorum cok boguldum dedi tekrar gitti. Ilk anda cok uzuldum ama sonra garip bi sekilde mutlu oldum. Basta cok korkmustum ama suan huzurlu hissediyorum.

Şimdi 1. Sorum yapacağımı bilmiyorum ne yapmalıyım bu süreçte? Nasıl davranmalıyım ?

2. Sorum da Sizce esim uzak kalmayalim yeter diye geldiginde ne yapmalıyım. Nasıl davranmalıyım?

En Büyük TÜRKİYE En Büyük KK

Son düzenleme:
Kızlar uzun oldu hakkınızı helal edin okuyup cevap verenlerden simdiden Allah razı olsun. :KK200:

Kızlar esimin annesi kayınlarımı alıp yanımıza geldi. Esim bütün ısrarlarıma ragmen babasına olmaz diyemediği için binamızdaki kiralık daireyi annesi ve kardeşlerine tuttu. Kaynanam bana gelmiyorsun istemiyor musun demeye başladı, kayınbabam gelin ben geldim elimi öpmedin diyor(regl ağrısından alt katta kıvranmakla meşguldum.) Esim baba cok rahatsiz demesine ragmen durmamış. Ki 2 3 saat sonra gidip hoşgeldiniz kusura bakmayin hastaydim diyorum. Bizde hemen gelip el opülur ben de sana kizacaktim diyor. bugün bize gelmedin demeler, esime sürekli kardeslerinin yaninda el ele tutusmayin size ozenip sevgili yapmasınlar okutmaya getirdim demeleri... hepsi iyice gözüme battı ve huzursuz oldum evde yüzüm gülmez oldu. Esim herseye gerilir oldu. Aranizda kalmaktan bıktım demelere başladı. Ben de tabiki; getirme dedim sana neden dibimize soktun dedim. Baska il mi yok cocuk okutacak dedim. Ben dedim o dedi ben dedim o dedi...

Sonunda birbirimizi günlerce bunalttik. Ben de gercekten evlendigime pisman hissettim. 4 sene nasıl gececek bu çocukların lisesi bitene kadar . Ama bisey dememistim. Uzak kalalim bir sure dedi. Ve esim annesinin evine cıktı. Kapiyi çalmadan aşağı indi geldi simdiden cok ozledim dedi sarıldı. Biraz daha konustuk. Ben artik cok yoruldum. Ben artik ugrasmak istemiyorum dinginlik istiyorum dedim. Bana tahammülsüzlüğünü sinirliligini fevriligini anlattim. Haklısın dedi. Uzak kalmak bana iyi gelecek degerini anlayacağım özlemek istiyorum cok boguldum dedi tekrar gitti. Ilk anda cok uzuldum ama sonra garip bi sekilde mutlu oldum. Basta cok korkmustum ama suan huzurlu hissediyorum.

Şimdi 1. Sorum yapacağımı bilmiyorum ne yapmalıyım bu süreçte? Nasıl davranmalıyım ?

2. Sorum da Sizce esim uzak kalmayalim yeter diye geldiginde ne yapmalıyım. Nasıl davranmalıyım?

Yaş kaç 18 mi?

Yaş kaç 18 mi?

Ciddi sorduğunuzu sanmıyorum ama ben 22 yaşındayım 2 senelik evliyim. Eşimde benden 1 yaş büyük. Yani evet sorunuz buysa cocuk sayılıyoruz. Ama sonuçta evliyiz ve sevgili olmamiz gereken surede evli olduğumuz icin boyle olaylar oluyor. Olayın saçmalığının kusuruna bakmayın lütfen.

Tam derdi anlayamadim.kvnler cocuklari okutmak icin sanirim bulundugunuz sehre geldiler esin de apartmanda ev bosalinca sizin binadan ev tuttu.bu kadar yskin olmasa iyiydi gercekten.size sikinti cikariyorlar mi neler yapiyorlar ?burda sadece ilk gun geldiklerinde sen gec gittigin icin sitem ettiklerini yazmissin

Eşiniz annesinin evine gittiği yere kadar okurken, "ahhh ah yilikten maraz doğar, ilişkileri yıpranmasa bari" diyordum ki, eşiniz yapılacak en tehlikeli hareketi yaparak anne-babasının evine çıkmış.

Ne denir bilemedim de, bu yaptığı hiç hoş olmamış, onu diyebilirim.

Her tartışmada annesinin evine mi sığınacakmış paşa? Hem dertsiz başına dert açmış, hem de kafa dinleyip özleyecekmiş. Oldu!

Tam derdi anlayamadim.kvnler cocuklari okutmak icin sanirim bulundugunuz sehre geldiler esin de apartmanda ev bosalinca sizin binadan ev tuttu.bu kadar yskin olmasa iyiydi gercekten.size sikinti cikariyorlar mi neler yapiyorlar ?burda sadece ilk gun geldiklerinde sen gec gittigin icin sitem ettiklerini yazmissin

Surekli görüşmek gelmek gitmek istiyolar ben sevmiyorum evimde kendi halimde mutluyum. Az görüşmek istiyorum. Esim de arada kalıyor. Gerçi bu konuyu kayinvalidam ile konustuk anlaştık. Ama bu süreçte birbirimizi cok yıprattık. Ve artık hep bir gerginlik vardı

Ciddi sorduğunuzu sanmıyorum ama ben 22 yaşındayım 2 senelik evliyim. Eşimde benden 1 yaş büyük. Yani evet sorunuz buysa cocuk sayılıyoruz. Ama sonuçta evliyiz ve sevgili olmamiz gereken surede evli olduğumuz icin boyle olaylar oluyor. Olayın saçmalığının kusuruna bakmayın lütfen.
Bence olayı fazla büyütmüşsünüz.ne gerek vardı geldiler diye o kadar gerilmeye.kayınbabanızın söyledikleri gayet masumca şeyler altında bişey aramanız garip geldi.siz boşyere huzurunuzu bozmuşsunuz bence.ne demiş ki adam elimi öpmeye gelmedin demiş sadece bunu kendi kızınada söyleyebilirdi yani bu cümlede bişey yok.inş hoş görmeye başlarsınız bunları benim eşimin anne babası yok belki bu yüzden özeniyorum böyle şeylere ama ne güzel kalabalık aile olmuşsunuz ve eviniz zaten ayrı

Once çıkıyo gidiyo ama zile basmadan şimdiden cok ozledim diyip gelip sarılıyor sonra konusuyorsunuz haklısın biraz ozlim seni cok boğuldum diyip yine gidiyo pardon siz karı kocamiydiniz yoksa Sevgilimi? ??

Açıklamayı yaptım aslında ikinci yorumda sizi ona etiketleyeyim

Dört yıl diye bakmayın. Çocuklar üniversiteyi o ilde kazanır, oturmaya devam ederler. Çocukları oradan biriyle evlenir oturmaya devam ederler. Burayı sevdik derler oturmaya devam ederler. Arabayla gitme mesafesinde başka bir apartmanda daire tutun. Başka çözüm göremedim. Yine peşinizden gelecek halleri yok.

Kapiyi çalmadan aşağı indi
Bu kısımdan sonrası ıcın geçmişler ola
Hayatınızın en buyuk hatasını esınız hem kendı hem sızın adınıza yapmıs
Aynı ev degıl aynı apartman degıl aynı mahalleye bıle tahammulum yok artık
2sene neler cektım o aynı apartman aman kapın ayrı kıtler gıdersın klişelerinden. İllallah ettim ve bunu okuyunca eskı gunler geldı aklıma burnumun dıregı sızladı. Allah yardımcın olsun

Eski konular çözüldü şimdide aile mi çıktı... Açıldınız mı? Kapalı mısınız?

Mesafeni şimdiden koyarsın
Hergün çıkma arada yemeğe çağır arada sen git ama rutine bağlama
Eşine söylenme geleceğe odaklan yoksa birbirinizi yıpratırsınız
Yazdığınız rahatsızım diye belirttiklerinizde bence büyütülecek bişey yok herşeyi didiklemeyin

Yazinizdaki en büyük sorun eşinin seni tek basina bırakıp biraz ayri kalalim diyerek annesinin yanına kaçması. Sorunlarınızı ikiniz halledin kimseyi dahil etmeyin. Zaten dip dibesiniz ama biraz kendi özeliniz olsun.

Şimdi istediğiniz kadar istemiyorum diye yırtının. Olan olmuş, insanlar taşınmış bile. 4 senede bitmez bu mevzu, oradan ayrılmazlar ki. Eşiniz bir aptallık yapmış ama siz de durduramamışsınız. Sizi böyle yok saymasına izin verecekseniz ohoo...

Back
X